שלום

Silent Screams

New member
שלום ../images/Emo3.gif ../images/Emo204.gif

קוראים לי לוטם, אני בת 14 ועוברת עוד חודש ללוס אנג'לס... אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת הודעה. רציתי לשאול, מישהי שעברה את זה, האם יכולה לספר לי חוויות? משהו כזה?

zivid

New member
שלומשלום ^^ ../images/Emo129.gif

אני זיו 14 באוגוסט ואני עוברת עוד 27 ימים לסינגפור
מקווה שתסדרי

matron

New member
אם לא תהיה בעיה בזמן הקרוב

אני גם עוברת לקליפורניה. אבל לסן דייגו שזה ניראה לי שעתיים מלוס אנג'לס.

AnnabeI Lee

New member
היי.

אז ככה. לוס אנג'לס היא עיר נחמדה מאוד. חוויות של מעבר הן פחות או יותר אותו הדבר, רק שבלוס אנג'לס צריך להתרגל לוואלי גירלס
אם תשמרי על גישה חיובית ותביני שהשנה הראשונה היא תמיד השנה הכי קשה, הכל יהיה בסדר. אני לא יודעת איך האנגלית שלך, אבל באמת שמסתדרים עם זה בקלות. אח שלי הוא דיסלט והוא הגיע בגיל 14 והאנגלית שלו הסתדרה אחרי חודשיים או שלושה.

AnnabeI Lee

New member
וויקיפדיה ../images/Emo99.gif

Valley girl In the United States, Valley girl, or "Val", is a term coined in the 1970s, originally referring to affluent young women living in the San Fernando Valley area of Los Angeles, California. The term morphed in the 1980s and 1990s to represent a more widespread and cartoonish stereotype of young women —typically characterized by a "ditzy" or "airheaded" personality, and unapologetically "spoiled" behaviour that showed more interest in shopping, personal appearance, and popular social status, rather than in any self-enriching pursuit.​
כעיקרון הן פקאצות נוסח סאן פרננדו ואלי.

go JoJo

New member
../images/Emo6.gif

חח..תודה על האינפורמציה [לא סתם בכל יום לומדים משהו חדש:p] נ.ב. אני חן-נעים להכיר:)

matron

New member
וואי כמה אפשר לסבול!!!../images/Emo7.gif

אז ככה נמאס לי לראות פקצות שחושבות שהכל ורוד, אני ממש שונאת את זה! למה קליפורניה צריכה אותן בכלל? יותר גרוע מהכל זה הדיבור שלהן: מושי פושי לייק. למי יש כוח לכל השפה הזאת שיש לפאקצות? מזל שהפקצות האלה שם עוד לא הכירו אותי כי אני שונאת אותן כל כך! למי יש כח לשמוע אותן מדברות אני לא יכולה ללמוד אפילו אם יש לידי פקצה אז פשוט מאוד הפקצה הבאה שאני רואה אותה בקליפורניה אני ישחוט אותה אני יעשה לה את המוות אז לא כדי לפקצות להתקרב אלי יא מסריחות חיות באשליות חושבות כמו בובות מתלבשות כמו ברבי ובכלל הכל גרוע אז יאללה פקצות וערסים אני לא רוצה יותר לראות אותכן בקליפורניה! לא מספיק לי גדרה שיש בה טונות אבל טונות של ערסים.

כל ההתחלות קשות..../images/Emo107.gif

אבל זה נהיה יותר טוב, באמת... ואת תהיי בחברה טובה, איזה חצי מהפורום הזה מלוס אנג'לס..

ציקהלה

New member
שלא יקרה שנית

מה זה לפתוח הודעה חדשה?!
טוב אולי אני אסלח לך עכשיו (ברוכה הבאה
)

eynav br

New member
אתה מבהיל אנשים...

חחחח בעיקר אנשים חדשים שלא ידועים שאתה צוחק איתם...

eynav br

New member
ברוכה הבאה...

"רציתי לשאול, מישהי שעברה את זה, האם יכולה לספר לי חוויות?" כולם פה בפורום עברו את זה או עוברים את זה עכשיו.. אם את מדברת אנגלית יהיה לך קל יותר אבל גם אם לא את תלמדי ותסדרי... אני מבברזיל אני עוד מעט שנה פה ואני עוד לא מעיזה לפתוח את הפה למרות שאני מבינה די הרבה. לפני שעברתי לא ידעתי מילה בפורטוגזית. מתישהו יהיה טוב... אבל מאמינה שתסתדרי...:)

למעלה