שלום:)

שמוצה

New member
שלום:)../images/Emo29.gif

קוראים לי דניאל ואני בת 12, מהמרכז, נורא מעניין אותי הקטע של חלומות וקסם(אני יודעת שזה לא קשור
) יצא לי כמה פעמים חלומות צלולים.. אבל לא ממש..., זתא"מ, לא הייתי מודעת לכך שאלו חלומות צלולים... וגם: שאלה... שמעתי פעם על ילד, שהיה כול כך עייף בשיעור שהוא א0מר שכמה רגעים הוא היה יכול להישבע שהוא ריחף בכיתה... יכול להיות סוג כזה של וויד (אמרתי נכון?)

fcfighter

New member
../images/Emo95.gif ברוכה הבאה... ../images/Emo95.gif ../images/Emo13.gif

כן, זה ייתכן. ואומרים WILD - ויילד...
קיין, תבקש מהמנהלים המעצבנים של פורום כלי נגינה להעתיק את המאמר "אומנות השירשור"...

dreamt

New member
אז ככה

יש ויש קשר ישיר בן "קסמים", או יותר נכון מאגיה וכישוף, כתבים יהודים עתיקים ומצריים מוכיחם הנ"ל. הסיבה הינה היא בכלל שגוף החוללם נמצא במצב של חלום צלול = מצב תודעתי גבוה וריכוז, וזה בעצם מדיטציה מן הגבוהות, כמובן שכל זאת באם מדובר שחלום צלול מרוכז ורגוע תוך שליטה בזרמים. כתוצאה מהריכוז הגוב, ניתן למקד הכוחות, והאנרגיות ביתר קלות

שמוצה

New member
מעניין:)+../images/Emo32.gif

אני חושבת שחלמתי חלום צלול! כיאילו, נרראה לי
בכול מקרה אני זוכרת רק את הסוף שלו, אלו שני בנות, אחת מהם זו אני, השניה בלונדינית, לא הצלחתי לזהות אותה, אנחנו לובשות מדי ביה"ס, אני לובשת כחולים והיא אדומים+כובע ברט... היא נותנת לי את היד שלה(והכי מוזר שצפיתי בזה, לא ראיתי את זה...) ואנחנו הולכות למין אור מוזר כזה....

dreamt

New member
הי

מה שלומך היום? משמעות חלום צלול הינה חלום אשר החולם מודע שהוא במצ חלוםושולט במערך החלום, מה שאת חלמת אינו חלום צלול כיוון שאינך שלטת בו ואינך ידעת שאת חולמת. מה שכן, את זכרת את החלום שלך, שזהו השלב הראשון. אני ממליץ לנהל מחברת חלומות, כל החלומות שאת זוכרת תכתבי שם. זה נואמעניין:)

לא ווילד ולא וויד !!!!

בישראל זה חצמ"ע. מה לעשות, נתקענו כאן, באמריקה יש ווילד בישראל יש חצמ"ע... גם אני בדרך כלל חולם לא דרך העיניים שלי אלא מבחוץ. אבא שלי אומר שזה מעיד על רמת רוחניות גבוהה של החולם. אני לא יודע למה, אבל זה מה שאבא שלי אמר. (הוא מבין בזה, הוא כזה הילר במשרה חלקית).

למעלה