שלום..

שלום..../images/Emo26.gif

שמי הילה..ואני בכיתה ט'.. התבקשתי עם חברה שלי..להכין הרצאה בת 15 פלוס מינוס למחר על יום הזכרון. אפשר עזרה? מה להגיד לכם?? על מה לדבר איתם? שנה שעברה אני זוכרת שגם הרצאתי לכיתה שלי..ושנה שעברה זה היה עם ציון וקיבלתי 75..כי לא היו לא מספיק דברים..למשל..מה מספר החיילים שנהרגו עד היום?? אפשר קצת מידע בכללי על יום הזכרון? ועם למישהו ממכם יש את הנתון המדויק (מה מספר החיילים שנהרגו עד היום?) תודה מראש.. הילה

קבלי ../images/Emo92.gif

מצרפת לך מספר אתרים עם שפע פעילויות. את יכולה להתמקד בנושאים שונים: א.סיפורי נופלים ותיאור קרבות. ב. מקורות הדגל, סמל המדינה, עבודה על ההמנון ועוד. ג.מלחמות ישראל. ד. קטעי שירה ודיון בשירים. באתרים המצורפים תמצאי פעילויות מתוקשבות , דפי עבודה ועוד. תגידי, מדוע את צריכה להכין?

אממ כל שבוע בשיעור אזרחות ילד אחר

מרצה בנושא פוליטיט שבלט השבוע.. ובגלל שמחר זה יום הזכרון אז המורה שלי רצתה שנדבר עם הכיתה קצת על היום הזה..

oshiko

New member
מספר הנופלים הכולל עד היום 22,123

בשנה האחרונה נוספו 138 את יכולה לדבר על מקומו המרכזי של זיכרון חללי המערכות במדינתנו לעומת מדינות אחרות. העובדה שבחרו להצמיד את זה ליום העצמאות. העובדה שישנן מדינות בהן זהו לא יותר מסתם יום חופש, ואילו אצלנו זהו יום אבל לאומי שמשתף את כולם ברגשות. אנחנו עם בעל תודעת זיכרון מפותחת; חגינו וגם הימים הפחות שמחים קשורים לזיכרון מאז ראשית קיומנו. אלה ציוני דרך להרצאה.

אפשר לשאול אותך שאלה?

"העובדה שבחרו להצמיד את זה ליום העצמאות." למה באמת בחרו להצמיד את יום הזכרון ליום העצמאות

למעלה