שלום.

שלום.../images/Emo24.gif

פעם נהגתי מידי פעם ככה לכתוב פה. תמיד הזדהתי עם הפורום הזה. הוא נתן לי המון השראה ובטחון. גם כשהייתי קוראת סמויה במשך המון זמן, למדתי פה שאפשר לאהוב את עצמך גם עם 40 קילו יותר. ושיש נשים שמנות שהן מדהימות ביופיין!! אז החלטתי לחזור ולכתוב פה. אז...שמי נופר ואני עוד מעט בת 18. מלבד העובדה שאני רוצה וצריכה קצת תמיכה, החלטתי לכתוב את ההודעה הזאת גם מעוד סיבה. כפי שכתבתי אני עוד מעט בת 18 מה שאומר שאני בכיתה יב'. וכידוע (או לא) בסוף יב' ישנו מן נשף כזה. כמובן שכל הבנות הרזות יבואו עם השמלמלות הקצרצרות והחמודות שלהן, ואני. אני גם רוצה לבוא עם שמלה. אפילו עם ה-40 קילו המיותרים עלי.
אני רוצה להפגיז באיזה שמלה. בטח זה נשמע שטחי, אבל זה תמיד היה החלום שלי. שלמרות משמניי , לא אתבייש ואבוא עם שמלה שאני אוהבת. אני עוד בהתלבטויות.... ספרו לי על הנשף שלכן...מה לבשתן? הרגשתן נוח בזה? אהבתם את הבגד?
 
היי בובה..

לא היה לי נשף אלא סתם מסיבה.. בסוף יב' הייתי בשיא משקלי (35 קילו מעל מה שאני היום) וממש ממש שנאתי את ענין המסיבה (בעיקר בגלל שבבית ספר הצפונבוני שלי ציפו מאיתנו לדפוק הופעה..) בכול מקרה לבשתי חצאית מהממת (בעיקרון אדומה אבל עם בד טול שחור עליה מה שיצר ממנה חצאית בורדו ועליה "קישוטי" תחרה ונצנצים- מאוד מאוד שווה) וחולצה שחורה "פשוטה".. הרגשתי לא נוח כי לא באמת רציתי לבוא ככה והעדפתי לבוא בג'ינס וסוודר... אבל את רוצה להגיע בשמלה אז ממש אין לך ממה לחשוש! הייתי ממליצה על חצאית וחולצה כי הרבה יותר קל למצוא חצאית במידה גדולה (לשתי החתונות של אחיותי לבשתי חצאית וחולצה ותמיד הוחמאתי בלי סוף... אני מניחה שאת שתי החצאיות אני לא אלבש יותר בחיים (ואחת מהן עלתה 3500 ש"ח) ככה שאולי אני יכולה לענין אותך בהם..) אז תגשימי את החלום שלך כי הוא מגיע לך.. וכשתגיע למסיבה כולך מהממת ובטוחה בעצמך אין לי ספק שכל הדקיקות לסוגיהן יאכלו את הלב מכול קנאה- בך; הזוהרת המהממת שנהנת ובגדול!!
 
אוי תודה!

כן באמת חשבתי על חצאית וחולצה.גם אופציה מעולה! ממש תודה לך על העצה והעידוד!
 
למעלה