שלום

L i R o N u S h

New member
שלום../images/Emo24.gif

הגובה שלי 1.64 ואני שוקלת 62 אני מתכוונת מחר להתחיל בדיאטה חדשה- במשך היום לאכול קצת ובצורה מסודרת ומשעה שש לא לאכול כלום (אולי מסטיק ללא סוכר או תה) השאלה שלי היא- האם זה בסדר לא לאכול כלום משעה שש?? זה יזיק לי מבחינה בריאותית?? כי הבעיה שלי היא שבערב אני אוכלת הרבה, וניסתי להוריד כמויות אבל לא הלך לי, אז אני הולכת על האפשרות ההפוכה...

Ela 17

New member
כנסי...

לפי מה ששמעתי מדודה שלי זה לא מזיק לא לאכול בשעות הערב. היא גם אמרה לי שמישהו עשה את זה והוא ירד ממש הרבה ואין לו שום בעיה בריאותית. בהצלחה! :)

shirin

New member
קודם כול,

מה זה לאכול קצת? מה זה בצורה מסודרת? אל תרעיבי את עצמך, כי זה רק יגרום לך לבולמוסים של אכילה (התקפי אכילה), וזה סתם חבל... תאכלי נכון, תתיעצי עם דיאטקנית אם צריך, וחוץ מזה אם כול היום את אוכלת בריא ונכון ולא עוברת את כמות הקלוריות היומית שלך אין סיבה שלא תאכלי בערב משהו קטן ובכול זאת תרזי... הכי הכי חשוב בדיאטה: לא להגיע למצב שאת רעבה!!!! שיהיה המון המון בהצלחה!! שירין.

L i R o N u S h

New member
תודה רבה לכן...! ו......./images/Emo26.gif

אני לא ירעיב את עצמי, אני אוכלת מסודר ובריא פשוט אני רוצה להתחיל לא לאכול משעה שש בערב, והשאלה שלי אם זה בסדר...

SweetBerryGirl

New member
עזבי בסדר

את אומרת שדווקא בערב את הכי רעבה אז תאכלי בערב אבל בצורה מסוגלת אם תעשי הפוך זה יבוא לך בהפוכה...

victoria777

New member
אין כל כך קשר לשעה שאת אוכלת

וסביר להניח שבערב תרצי לאכול

Naughty Girl1

New member
זה טיפשי

מה שחשוב הוא כמה קלוריות את מכניסה לגופך, ולא מתי את מכניסה אותם. סביר להניח שבשעות הלילה תהיי רעבה [הגוף זקוק לאוכל כל שלוש שעות], ומתישהו כבר תתנפלי על משהו. אם את מתכוונת לרזות, רק שתדעי לך שבחרת בדרך הכי גרועה שיש.

להפסיק לאכול ב18.00

אם ההית הולכת לישון בשעה 20.00 אז זה סביר להפסיק לאכול ב-18.00 אך מאחר שזה לא כך לא סביר להחליט להפסיק לאכול כ"כ מוקדם. נראה לי שרק מעצם ההחלטה את צהיי רעבה עוד יותר בערב. יש מקום לאכול ארוחת ערב קלה בין 18-20 וניתן עוד פרי/מעדן חלב/פרוסת לחם מרוחה עד השינה +כוס שתיה חמה . רצוי להגיע ליעוץ פרטני. בהצלחה

L i R o N u S h

New member
תודה רבה...! אני חושבת שאני יאמץ

את עצתך..! בשבוע הראשון ניראה לי שאני ימשיך לא לאכול משש, אבל כבר בשוע השני אני יעשה את מה שהצעת..

למעלה