שלום פורום נחמד..מקווה לבקר פה הרבה ואולי הביטחון העצמי שלי יחזור.. באהבה "גדולה". אש.
S sheep3 New member 18/8/02 #1 שלום../images/Emo24.gif פורום נחמד..מקווה לבקר פה הרבה ואולי הביטחון העצמי שלי יחזור.. באהבה "גדולה". אש.
שלום../images/Emo24.gif פורום נחמד..מקווה לבקר פה הרבה ואולי הביטחון העצמי שלי יחזור.. באהבה "גדולה". אש.
M maxima ושמנה@ New member 18/8/02 #2 ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif רק תני להבין...... בכרטיס כתוב שאת זכר....ובתכתובת את נקבה..... רוצה לנסות להסביר לי את העניין? שילוב קטלני
ברוכה הבאה...../images/Emo140.gif רק תני להבין...... בכרטיס כתוב שאת זכר....ובתכתובת את נקבה..... רוצה לנסות להסביר לי את העניין? שילוב קטלני
S sheep3 New member 18/8/02 #3 כן,אני רוצה להסביר../images/Emo6.gif כרגע אני כותבת ממחשב(וגם מהשם )של ידיד שלי...בדרך כלל שמי הוא:firebowl ואני שותפה לשם זה עם חבר שלי. פשוט הייתי עצלנית מדיי להיכנס מהתחלה ןלשנות את הסיסמה... מצטערת על הבילבול. אש.
כן,אני רוצה להסביר../images/Emo6.gif כרגע אני כותבת ממחשב(וגם מהשם )של ידיד שלי...בדרך כלל שמי הוא:firebowl ואני שותפה לשם זה עם חבר שלי. פשוט הייתי עצלנית מדיי להיכנס מהתחלה ןלשנות את הסיסמה... מצטערת על הבילבול. אש.