שלום

ליהיא24

New member
שלום ../images/Emo24.gif

איזה פורום נפלא!! מזל שגיליתי אותו......... אני מרגישה שי חסימה כלשהיא הקשורה בי ולא מצליחה להגיע לשורש הבעיה. אני מניחה שהיא קשורה לגילגולים קודמים. לכן, הייתי רוצה לדעת בבקשה מה את רואה שהתרחש איתי בגילגולים קודמים? מדוע לא חוויתי עדיין אהבה אמיתית בגילגול הנוכחי?

רותי 11

New member
ליהי אני יענה לך מאוחר יותר

אני פשוט צריכה לצאת עוד מעט מהבית אני מקווה עד שבת לענות לך

רותי 11

New member
ליהי יקירה ../images/Emo140.gif

אני רואה אותםך כאיש ספורט מאוד תחרותי עם שאיפות להגיע לפיסגה ולשהות שם זמן ארוך אני רואה שהיית טניסאי, היו לך דריות שגבוהות מעצמך וחיית ללא פשרות, מה שהעסיק אותך זה היה להגיע לפיסגה ולשהות שם, כל החיים שלך סבבו סביב זה, לא היה לך זמן למשפחה, חברים כלום. את דרשת וקיימת. את גם הצלחת להגיע לפיסגה. ושם היית מבודדת לחלוטין, כי זה לקח אותך למקום של פחדים שחלילה לא תצליחי לשמור על ההישגים שלך חששת כל הזמן מהרגע של הירידה מהפיסגה. זה העסיק אותך יותר מהכל, היית אדם מאוד מתוח מאוד לא חברותי, כי שוב לא היה לך זמן את כל הזמן היית באימונים כדי לשפר את עצמך וכדי לשמור על המקום שלך. מה שהבאת מחייך שם דווקא לדעת להתגבר על הבדידות שגזרת על עצמך שם, את זה באת לתקן כאן. תהיי רכה עם עצמך ואל תחמירי עם עצמך, שחררי את עצמך את לא צריכה להיות טובה בהכל, באת להיות דווקא יותר ממוצעת יותר זורמת עם החיים - קחי את זה לתושמת ליבך.

ליהיא24

New member
תודה רבה!

אבל, האם זה אומר שבגילגולי זה נגזר עלי להיות בודדה לכל אורך הדרך? ואכן היתה לי השערה שבגלגול זה השיעור שלי הוא ההתמודדות עם הבדידות....

רותי 11

New member
ממש לא ליהי

ללמוד להתמודד זה להבין שהבדידות נובעת מתוכך ואם תדעי להתגבר על התפיסה של הבדידות את בהחלט תחיי חיים מאוד עירניים ותוססים מבחינה חברתית. אבל את חייבת לנקות את החלק הזה שבך שנותן לך את התחושה של הבדידות.

למעלה