שלום!

שלום!../images/Emo24.gif

חבל שלא ראיתי את הפורום קודם. התחלתי לקרוא את הספר על החלומות הצלולים לפני כמה זמן ומה שגרם לי להפסיק ולוותר זה שהוא כתב שלאנשים עסוקים לא כדאי להתנסות אבל עכשיו אני חושבת - מי לא עסוק? אולי בכל זאת כדאי לי לנסות? פעם הייתי מתרגלת בשיטת סילבה משהו קצת אחר, רק השיטה של זכירת החלומות בלי הצלילות... האם למישהי שיש לה סדר יום של על הרגליים מ 6:00 עד 12:00 יש אפשרות לחוות חלומות צלולים?

דנה^^

New member
היי

תראי, זה תלוי רק בך.. למשל אצלי שיש לי ימים עמוסים (כמו עכשיו..) אני גם בקושי זוכרת את החלומות שלי, לעומת זאת בחופשים ובתקופות יותר חופשיות זכרתי יותר חלומות והיו לי יותר חלומות צלולים. בקשר לשאלה שלך- כן, אני חושבת שכן שווה לך לנסות. למה לא? לדעתי לכל אחד יש אפשרות לחוות חלומות צלולים, זה פשוט תלוי בבן אדם.

אחלה! תודה על התשובה המהירה!

אז אני אתחיל מיומן חלומות ונראה מה יהיה בינתים אני אעבור על הפורום קצת

Variety

New member
בהחלט

היי נעמי נעמי, 6 שעות שינה הן מעט שעות כדי לזכור הרבה חלומות. רוב החלומות הארוכים מתחילים לאחר כ 4 שעות שינה, ואם תתעוררי ותחזרי לישון (נניח בשביל אחת השיטות), את תהיי עייפה. את עובדת מ6 בבוקר עד 12 בבוקר או עד 12 בלילה? כי אם תלכי לישון שעה אחת קודם, ותשני 7 שעות שינה זה יעשה הבדל גדול מאוד. 7 וחצי - 8 שעות שינה זה מעולה לחלום חלומות צלולים. את יכולה לקום, ולחזור לישון בשביל אחת השיטות לחלומות צלולים ולהצליח. חלומות פז, Variety-

גם את בוגרת סילבה! ברוכה הבאה!../images/Emo8.gif

דבר ראשון, אני מקווה שאת מתרגלת סילבה, תרגלתי קצת והצלחתי באמצעות תרגיל שלימדתי את עצמי לשלוט בחום ובקור בגוף שלי (כרגע זה עוד לא ממש חזק, אבל זה יתחזק). אפשר לעשות דברים ממש מדהימים עם זה! אני חושב שעדיף שתחכי לחופשים ולזמנים יותר נוחים כדי לנסות... זה צריך זמן ותרגול. והשיטה של סילבה והשיטה שמוצעת כאן לזכירת חלומות כמעט זהות. אגב, איך למדת סילבה? אם מקורס, אז איפה ומתי? מעניין אם היינו באותו קורס

G e n o c i d e

New member
מה זה בדיוק?

מה זה בדיוק סילבה? יש ספר כלשהוא על הנושא הזה? (מן הסתם כן.. מה שמו?) נ.ב. גם אתה בבמה? נחמד.. גם אני
השארתי ביקורת קטנה על שיר אחד

היי חברים!

תודה על כל התגובות! בקשר לסילבה - עשיתי את הקורס כשהייתי בת 15, בירושלים שזה אומר שזה היה לפני 6 שנים, ולא ממש הפנמתי הרבה, הדבר היחיד שהיה חזק בשבילי הוא תרגיל מעל האנרגיה, אבל יש כמה דברים שדי עוזרים לי ביום יום. אבא שלי לעומת זאת עשה את שני הקורסים וכבר יש לו איזה דרגא, הוא מתכנת מים בשביל שיירפאו וכל מיני כאלה, הוא גם זה שהכניס אותי לקטע של חלומות צלולים, הוא נתן לי איזה ספר שהוא טוען שאין בארץ אבל יכול להיות מאוד שהוא טועה. אתמול לא הצלחתי לזכור את החלום. מה זאת אומרת להתעורר באמצע? מה הכוונה? בעיקרון אני עובדת עד 17:00 - 18:00, ואז זה בעסה ללכת לישון ב- 22:30 - 23:00 כי יש לי ממש מעט זמן לחיות. אבל יכול להיות שאני אתחיל לעשות את זה בכל זאת, כי גם חלומות צלולים בסופו של דבר משנים את איכול החיים שלך, לא?

מעל=מעגל, דרגא=דרגה, איכול=איכות

פעם הבאה אני אעבור על ההודעה לפני שאני אשלח אותה.

אם נגיד, אני אלך לישון ב - 22:30

אקום ב - 4:00, ואז אשן שוב עד 6:30, אני אהיה עייפה? זה הגיוני?

אתם בטח לא עונים כי אתם חולמים כבר

את החלום ה-18 בזמן שאני עובדת. הלו! להתעורר שם! ניסיון אחרון! סתם, תשנו כמה שבא לכם, תנצלו את זה כל עוד אתם יכולים.

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי רמת העירנות שלך תהיה לפי מה שאת עושה בחלום. אם את חולמת חלום מדיטטיוי (לאו דווקא צלול), את תקומי אנרגטית מאוד. אם תרוצי, תלחמי, או לא יודע מה, את תקומי עייפה. גם לא לאתמיד יש זמן לחלומות צלולים אז החלטתי ללכת לישון שעה אחת מוקדם יותר בחלק מהימים כדי לפנות זמן לקום בבוקר לשיטות. מה זה לתכנת מים? אני גם עשיתי כשהייתי קטן קורס סילבה ברמה קלה. אבל בכלל לא הפנמתי את מה שאמרו שם. חלומות פז, Variety-

יש מלא קטעים כאלה

כמו ריפוי באנרגיה שמלמדים בסילבה מתקדמים, ישנה שיטהנ שבה אתה מעביר אנרגיה מסויימת למים וזה משפיע על הבן אותו אתה רוצה לרפא (כביכול). כשהייתי קטנה ההורים שלי היו פעם בשבוע אוספים את כל השתייה, אוכל, קרמים, שמפואים שיש בבית ושמים אותם מול הטלוויזיה כי היה איזה בן אדם שהיה כביכול מתכנת אותם דרך המסך לפי דעתי - די דבילי

סילבה זאת שיטה...

לשליטה שכלית, שאפשר להפיק ממנה המון, החל מרגיעה, דרך פתרון בעיות ועד ריפוי על חושי ושליטה מלאה בעצמך. באמצעות תרגול אפשר להגיע מאוד רחוק עם השיטה הזאת. ותודה על הביקורת הטובה

למעלה