שלום
לכולם

שלום../images/Emo24.gifלכולם

אני תמיד מעיינת בפורום הזה אבל עד עכשיו לא הבנתי איזה פורום זה בדיוק
מה מתכתבים בו
מעכשיו עד יום שלישי אני לא יהיה פה אז אני יקווה להכנס ביום שלישי ליראות תגובות המשך שבוע נהדר..

דן צ

New member
זהו פורום יחודי

פורום אשר משרת את כל עובדי ה"מוסד" ואת השב"כ כאן אנו מעבירים מסרים סמויים מבבלי שאף אחד ישים לב לזה , כל הבעיות לכאורה וכל התשובות לכאורה הם שיטת עבודה שהומצאה לאחר שנים של מאמץ מבלי לחשוף את התוכן בפני האוייב. אז אם את קשורה לאחת מקהילות המודיעין בישראל הרי את הגעת למקום הנכון

דן צ

New member
תתפלאי כמה שאת יכולה להיות קשורה

יש כאן תלמידי תיכון מאוד נחמדים

כן../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif תודה!:)

אז לא הכי הבתני מה בעצם אני יכולה לעשות פה
אני נורא ורצה לכתוב פה פשוט לעונת על שלאות ולכתוב וזה
סבבה אגב- מעכשיו אני לא פה אני יחזור ביום שלישי יום נעים לכולם:)

דן צ

New member
גולשת אולטמטיבית

גם מעלה בעייה גם פותרת בעצמה ובסוף גם נעלמת . נועה , קצת רצינות את מוזמנת תמיד לפורום הזה גם לנסות לייעץ ולפתור בעיות כראות ענייך וגם לעלות בעיות בחיי היום יום שלך. תעשי חיים עד יום שלישי.

דנץ, אם לא יצא לי לומר לך קודם

אתה סוג של אליל, איש חכם ומצחיק, אין מילים בפי. אני שוקלת למנותך לצמיתות לראש גדול, ואולי אף להעביר לידיך את הפורום, ולפרוש לעסקים פרטיים. ולנועה, מה שדנץ שכח, ברוב חכמתו,זה להפנותך להודעת המנהל/ת שם למעלה. תוכלי למצוא לא מעט דוגמאות לבעיות המועלות פה, ועל רוח הפורום בכלליות. כמובן שלא מוזכר שם עניין ההצטרפות ל"מוסד" משום שזה עניין שאין מצהירים עליו בריש גלי, ודי לחכמא ברמיזה, לא הביישן למד, התפוח לא נפל רחוק מהעץ ואיסתרא בלגינה קיש קיש קריא.

נתן.ל

New member
סליחה ../images/Emo11.gif כל קהילת המודיעין ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

זה כולל מודיעין אגד ?

דן צ

New member
ברור,בלי שום הסתיגויות

מודיעין אגד מודיעין דן "מודיעין בזק שלום מדברת אפי" וכל העיר מודיעין על טפם וזיקנהם

למעלה