שלום

פייזי

New member
שלום ../images/Emo221.gif

היי.. אני עושה עבודת חקר על מייק בראנט. הבעיה היא שאני לא מוצאת עליו הרבה מידע. שמתי לב שבפורום רצות כתבות על חייו.. הייתי רוצה לדעת מה המקורות שלכם זה מאוד יעזור לי. רוב המידע הוא בצרפתית וקשה והמיר אותו לאנגלית.. העבודה היא בשפה האנגלית.בבקשה אם תכלו לעזור לי אשמח לקבל כול קצה חוט, מידע כתבות וכו'.. תודה ;]

M i k e s F a n

New member
שלום לך../images/Emo9.gif

בפורום יש המון מידע על מייק ברנט, והמון כתבות בעברית, תעיין אחורה בארכיון הפורום. יש בקישורי הפורום אתרים כמו האתר הרשמי של מייק Mikebrant.com, שיש שם ביוגרפיה באנגלית. וטאגליינס שאולי יוכלו לעזור לך. תקליד בגוגל mike brant באנגלית ותקבל כמה אתרים שמנתחים את סיפור חייו באנגלית, ששווים כמה דפי פוליו טובים. המקורות שלנו הם מאוספים שמורים למעלה מ- 35 שנה ע"י מעריצים של מייק. רוב הכתבות הן בעברית או בצרפתית. אני עשיתי בגרות של יחידה אחת באנגלית וקיבלתי 100...
ואם אפשר לשאול, למה דווקא ברנט מייק בשביל עבודת חקר?
, סיגל.

פייזי

New member
לסיגל

ואני וחברתי מאד אוהבת את מייק בראנט ובחרנו לעשות עליו את עבודתינו מפני שהוא אישיות מעניינת.. ומותו מעניון אותנו. תודה על העזרה..

M i k e s F a n

New member
../images/Emo207.gif

כל הכבוד לכן על היוזמה לעשות עבודה על מייק, אמנם אתן לא הראשונות.. כל פעם תלמידים נכנסים לפורום בבקשת עזרה לעבודתם על מייק. סיפור חייו מאוד מעניין ומסקרן. תעלומת מותו עד היום נמשכת.. אמנם התיק נסגר ממזמן אבל האנשים לא רגועים ממה שנקבע כהתאבדות ולצערנו לא נדע את האמת לעולם. אני כאן לרשותכן
תהנו
סיגל

למעלה