שלום

שלום../images/Emo211.gif

אני זוהר, ואני בת שתיים עשרה. כיוון שזה הפורום היחידי לבישול (שבשמו נשמע מתאים לי) נכנסתי. אני עורכת עם כמה חברות פיקניק. הפיקניק בצהריים, אבל כדי להיות בו (אנחנו לא גרות באותו מקום וסיכמנו בפארק שאני לא יודעת איך להגיע אליו לבד) אני צריכה לבוא עם אבי לעבודה. התנדבתי להביא קינוח. האם יש לכם מתכון קל לקינוח, שלא מצריך הרבה ידע בבישול, טעים גם לא ישר מהתנור (לא חייב בכלל לעבור את השלב), לא חייב להיות במקום מסוים עד אכילתו, וקל לקחת אותו?

pirge

New member
זוהר חמודה, נחמד שפנית לפורום

שלנו. נעים מאד להכיר.
אם אמא תעזור לך, יש אפשרות להכין את המאפינס כושים .
אפשר להכין כעוגה או כמאפינס עם קובית שוקולד למעלה,כמו בתמונה. אפשר לשים קוביות שוקולד לבן או מריר. הנה המתכון: 12:35 | 11/07/05 כושית הכי מהירה וטעימה מאד.ו pirge ו כ ו שי ת כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה -- לא חובה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים לערבב הכל ולצקת לתבנית משומנת. 24 יצא גבוה ב-26 פחות. או להכין 24 מאפינס -- עדיף בתבניות סיליקון לקרר היטב לפני שמוציאים מהתבניות ציפוי: שמנת מתוקה להרתיח עד לסף רתיחה ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר בקוביות לצקת חם על העוגות החמות. אופים בחום 175 מעלות כ-40 דקות. כדאי להכין יום לפני ולקרר היטב. בבקשה. תהנו ותעשו חיים.

תודה../images/Emo211.gif

למרות שאני מסוגלת להכים לבד
יש תבניות מאפין חד פעמיות?

pirge

New member
זוהר, אני מקווה שתיעזרי באמא.מה את

אומרת? רק עזרה. שתהיה ליד כשאת מכינה. אוקיי?

למעלה