שלום..

Effoliation

New member
שלום..../images/Emo210.gif

היי לכולם.. קוראים לי דניאל, מסניף תא"צ [ת"א צפון..] בקיצור, אני נכנסת להיות מדריכה ב"ה עם עוד מישו מהסניף.. ואנחנו די בבעיה עם הפעולת פתיחה. אז הוא הציע רעיון מגניב, ואני ממש תקועה באיך לפתח אותו... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח! אז הנה הקונספט: לוקחים כוס ושמים בה קובית שוקולד ומים ומקפיאים. מה שיצא לנו זה גוש קרח ענקי שבתוכו יש.... קוביית שוקולד. בפעולה עצמה לתת לכל חניך להחזיק את הקרח ביד ולהגיד משהו.. [על עצמו\על השבט\על הציפיות..] וככה בסופו של דבר חצי מהקרח נמס.. ואז אנחנו ניקח את מה שנשאר ונשבור את הקרח.. נוציא מתוכו את השוקולד.. כל הרעיון הוא "לשבור את הקרח".. בגלל שאנחנו מדריכים חדשים.. בקשר לצ'ופר.. חשבנו על להכין עוגיות מזל כאלה עם פתקים בפנים... [הכנתי את זה פעם לחברה שלי בגמד והענק..] בקיצור.. אנחנו תקועים בזה: מה כל אחד יגיד על עצמו כשהוא יעביר את הקרח? איך אנחנו אמורים לשבור את הקרח בסוף בלי להראות מגוחכים? מה לכתוב בתוך העוגיות מזל? מה לכתוב בצ'ופר המרכזי והגדול יותר [כי בעוגיות מזל יכנס רק משפט...] איך להפוך את הפעולה למעניינת יותר? ומה להכין ולתת להם שיהיה בו את הפרטים שלנו עם המספר וזה.. חשבתי על לניילן משהו.. בנוסף.. חשבתי במקום לשים קוביית שוקולד אפשר לשים שוקולד בצורת לב.. כל עצה\הערה\בקשה\עזרה, אני מקבלת הכל.. הערות בונות והערות מפרקות.. אם למישו יש רעיון איך לפתח את זה [גם מעבר לשאלות שכתבתי בסוף..] אני כל כך אשמח!! נ.ב. אנחנו נכנסים לשבט מעלות.. משמע-כיתה ו'.. תודה רבה רבה!!

סמיילי8

New member
שמעי..

דבר ראשון- גם לנו עשו תפעולת פתיחה הזו, היה ממש מגניב. רק שלא עשו את זה עם קובית שוקולד אלא עם חבילת של קליק כזה.. ואז כל השבט מקבל. את פשוט מקפיאה את זה,בתוך קופסא כזאת של אוכל כדי שזה יהיה גדול. אם נאמר יש לך 20 חניכים, אז זה יוצא טוב, כי אז כל אחד מספר על עצמו, משמע שזה לוקח הרבה זמן וככה רוב הפעולה עוברת.. כל אחד מספר על עצמו מה שהוא רוצה! איך קוראים לו, איפה הוא לומד, מה הוא מצפה מהמדריכים שלו וכו', מה שבא לו. ואתם לא תראו מגוחכים.. חח אחרי שהמדריכים שברו תקרח כולם התחילו לזרוק אחד על השני.. חח זה היה מצחיק הממ לא יודעת אין לי מושג מה תכתבי בתוך העוגיית מזל.. קיבלנו פעם צ'ופר , המקל הזה שמנקים תאוזניים ומחובר לזה חתיכת נייר שהיה כתוב: "תכניסו טוב טוב לאוזניים- כובע,שתיה,מים" זה היה באחד המסעות. אז את יכולה לעשות את אותו הרעיון, רק שתכתוב שיתקשרו אליכם בכל בעיה שיש להם או משו כזה ואז להשאיר תטלפון. אם את רוצה להפוך תפעולה ליותר מעניינת את פשוט צריכה להכניס עוד פעולה.. מה הבעיה? סתם תקחי איזה קטע ותקריאי להם. המממ.. זהו, מקווה שעזרתי קצת...יומטוב

איזה מגניב!!

גם לנו עשו את הצ'ופר הזה באחד המסעות... או שזה בעצם לא מגניב- כל הצ'ופרים אותו דבר... יש שתי אפשרויות: א) המדריכים שלך במקרה עשו אותו דבר כמו שלי. ב) אנחנו מאותו סניף!! תגידי- אולי באותה הזדמנות הביאו לכם "שק"ש" קטן מפלציב ובתוכו "נחש" (הממתק, לא אמיתי)?

סמיילי8

New member
לא.. אנחנו לא מאותו הסניף כנראה

חחח.. לא נראה לי שמישהו כאן מהסניף שלי

Effoliation

New member
ואי מעולה..../images/Emo210.gif

אוקיי, אהבתי את הקטע עם הקליק.. אממ... לא ענית לי על כלל השאלות אבל עזרת לי המוןהמון!! תודה רבה..

tamarhp

New member
לשבור ת'קרח...

מה כל אחד יגיד על עצמו? אפשר כמה פרטים בנאליים כמו שם, וכו' אפשר לפתח לדברים כמו "3 תחביבים" אפשר משהו מקורי אבל סתמי כמו "דבר אחד טוב שקרה לי היום/השבוע" אפשר משהו הומוריסטי כמו "סיפור אחד מצחיק שקרה לי השבוע" או לספר פדיחה אחת... אגב, שמעתי על משהו כזה - רק שמקפיאים מלא סוכריות טופי בתוך קערת מים, ויוצא גוש קרח גדול בצורת קערה עם טופי בפנים :)

Effoliation

New member
נראה לי..../images/Emo210.gif

שאלך על הקטע של צפיות... יש במקרה רעיונות לצ'ופר גדול?

ואייי../images/Emo2.gif../images/Emo205.gif

קודם כל אני חושבת שהרעיון הוא רעיון ממש מקסים:) ואני בטוחה שהחניכים יאהבו ת'פעולה.. בהצלחה

אחלה רעיון, באמת. ../images/Emo13.gif

שוברים את הקרח ע"י מסירות, בשלב מסויים הקרח נופל מהידיים ונשבר.. אם לא-מחכים שהוא יימס, אז "ממיסים את הקרח".
מה אומרים? מה שבא, זה הכי משחרר.. והצ'ופר לשמירת הקשר.. על בריסטול מדביקים חוט (רצוי עבה..) עם קשר פרפר וכותבים-"שנשמור על הקשר.." ואז את השמות והפלאפונים/טלפונים.. אם יעלו לי עוד רעיונות אני אתן לך אותם-בשמחה.

Effoliation

New member
או ש..../images/Emo210.gif

אפשר להביא פטיש ואזמל
אני ממש חייבת רעיון איך לשבור את הקרח... תודה רבה!

יש לי רעיון-

במקום סתם שוקולד, שימו "קליק", ואז תעשו להם צ'ופר: "כשנשבור את הקרח, נמצא את הקליק..." יש את הצ'ופר של הרב אבינר. אין לי אותו על המחשב, אבל פעם שלחתי אותו לנוית ("ורודת שורש"), את יכולה לבקש ממנה.. בעוגיות מזל אפשר לכתוב: "בקרוב תהיו השבט הכי מעולה בסניף!", או משהו בסגנון... פעולת פתיחה צריכה להיות לדעתי מעין "פעולת תיאום ציפיות".. אז תגידו להם מה הייתם מצפים מהם, שהם יגידו מה הם מצפים מכם וכו'... ואם הם שבט שצריך שילהיבו אותו קצת כדי שיגיע- תעשו את זה.. הכי חשוב הוא שהם יראו שיש להם למה לבוא!! ב"הצלחה ממש!!! דוגרי, זה גיל כיפי ממש (בנות לפחות, בנים לא הדרכתי)...

Effoliation

New member
הרעיון מגניב!../images/Emo210.gif

אוקיי, אני אשאל את נוית... אני עדיין מתלבטת בקשר לעוגיות.. ואת הקטע עם הציפיות אני גם אעשה.. תודה!

סניף תא"צ???

היו איתנו במחנה! ד"ש לכל שבט הרא"ה ולמדריכים שלהם... תשאלי אותם אם הם זוכרים את רעות מהמחנה... ותכתבי תשובה...

מעפילים...

אבל השבטים אצלנו מחוברים כי אין הרבה חניכים... אז אנחנו עם הרא"ה. אנחנו תמיד הולכים למחנה של השכבה מעלינו... כמו שהייתי הכטי"ם (הכנה-נבטים), נבצי"ם (נבטים-ניצנים), נמלות (ניצנים-מעלות) ומעלה פילים/מעלי"ם (מעלות-מעפילים)

Effoliation

New member
ואי אנשים..../images/Emo210.gif

אתם פשוט שוס!
אז ככה.. נשארתי כרגע עם כמה שאלות קטנות- איך לשבור את הקרח? מה לכתוב בצ'ופר הגדול? איך להביא להם את הדף עם הפרטים שלנו? תודה רבה לכלל העונים.. אתם פשוט מעולים!

למעלה