שלום

asifff

New member
שלום ../images/Emo19.gif

ממ היי לכם, שמי אסיף ואני עתידה להתחיל שירות לאומי במוזיאון ישראל בירושליים בספטמבר, דרך שלומית. האמת שכמויות השאלות, החששות וההתלבטויות שיש לי עולות על כל מה שחשבתי שיהיו... אז... אם מתחשק לכם לספר לי על התחלות (בבקשה לא קשות מידי...), טיפים ועצות לשנה משמעותית כיפית ומוצלחת (במיוחד עם עוד 6 בנות בבית...) אני ממש ממש אשמח!!! המון תודה!! -באו נצעד לחלום- אסיף.

asifff

New member
וחוצמזה......../images/Emo19.gif

אם יש כאן אנשים שעוד לא התחילו את השירות... ספרו קצת על המקום... התהליך.... -בואו נצעד לחלום- אסיף.

קודם כל ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה...

בס"ד אני לא בשירות לאומי ועוד חודשיים מתחיל את שירותי הצבאי... אני רק יכול להגיד לך שכל ההתחלות מלוות בפחד מסויים+מלא מלא שאלות... זה טוב לברר לפני אבל אל תשכחי גם ללכת עם הזרם... שיהיה בהצלחה... נ.ב אסיף? שם יפה! דוגרי!

asifff

New member
../images/Emo41.gifממ.. תודה!!../images/Emo19.gif

כן.. אז שיהיה גם לך המון בהצלחה!!!
ו.... ללכת עם הזרם.. אני כל כך מחכה לזה... אני מוכנה אפילו לרוץ..

NATALI1919

New member
פששששששששששש!

סוף סוף רואים פה אדם דתי נורמלי ו--- אמיתי! קשה למצוא כאלו פה! אז דבר ראשון אפשר לי לאחל לך בהצלחה ענקית בצבא!! {קשה שם תאמין לי} ואיפה אתה עכשיו הסדר ? מכינה? רק תזכור שלשמור על הדת בצבא זה הניסיון העי קשה שתעבור אי פעם! בהצלחה אח שלי! נטלי

למה קשה למצוא פה כאלו?

בס"ד תודה רבה על האיחולים. אני עכשיו לומד בישיבת הסדר בפ"ת. אני מתכונן נפשית ופיסית לצבא ומקווה שאצליח ואתגבר על המכשולים שיעמדו בדרכי... ורק שאלה קטנה: למה קבעת שאני דתי נורמלי, ושקשה למצוא דתיים נורמליים כאן? שיהיה גם לך הרבה בהצלחה,

justagir123l

New member
אהמ..

אני גם דתיה ואני חושבת שאני די "נורמלית"... למרות שאני שונאת את המילה הזאת.. מה זה בכלל "נורמלי"?

אין לי כל כך עצות

ב"ה בעצם אין לי בכלל אני יוצאת שנה הבאה לשירות לאומי במעלה אדומים (ליד ירושלים) אבל ממה ששמעתי שההתחלות הן בדר"כ קשות עד שמתרגלים ומלומדים את העבודה ומכירים את הנפשות הפועלות סיבבך שאיתם הצריכה לעבוד. בקיצור שיהיה לך ב"הצלחה

asifff

New member
...

המון בהצלחה גם לך!!!! תגורי בירושליים בבית של בנות שירות? אולי נגור ביחד!?.

M o n a L i s a

New member
היי אסיף - ברוכה הבאה! ../images/Emo175.gif

אני מאחלת לך המון הצלחה בשירות, ואם יהיו לך בעיות תפני אלינו ונעזור לך בשמחה!
בקשר לעצות וטיפים...הממממ.... פשוט תהיי את, תגדילי ראש ותנסי למצות את החוויה הזו עד הסוף!

asifff

New member
המון המון תודה../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

למעלה