שלום

snowhite1

New member
שלום../images/Emo19.gif

איפה הכי מומלץ לעשות קורס צלילה (באילת) של כוכב אחד או כוכב אחד+שניים?

אילוניק

New member
אכן יש לי אופציות ++++++

כל הקורסים שלי נעשו או במועדון הזה או דרך המועדון הזה וכל המוסיף גורע אילוניק IHB

קותי

New member
יש כמה מועדונים טובים שאני מכיר

אני ממליץ על שני מועדונים שאני מכיר את הרמה הטובה בהם: 1. אקווה ספורט 2. קורל סי אני מניח שיש עוד מועדונים טובים שאני לא מכיר מספיק טוב וודאי תקבלי כאן המלצות עליהם.

עקרבנון

New member
מצטרף להמלצה על מרינה דיוורס

זה מועדון רציני שמשקיע ברמת הידע של כל חניך אין "חיפופים" אני אמנם לא עשיתי שם קורס (כי כשעשיתי הם עדיין לא היו קימים) אבל את הבן והבת שלי שלחתי לשם, וגם עוד מספר קרובי משפחה, ולדעתי זו "המלצה יותר טובה" מאשר המצלצה של מי שעשה שם את הקורס.

decompresion

New member
אם המדריך טוב, הקורס טוב.

מדריך לא מקצועי מעביר קורס לא מקצועי לא משנה באיזה מועדון הוא עובד. מדריך תותח נותן קורס טוב בכל מקום.

mto

New member
אז כנראה

שבמרינה דיוורס או כל ההמלצות של החברה פה אין מדריכים לא מקצועיים ומן הסתם ההנהלה דואגת לזה שלא יהיו .

קותי

New member
ומכיוון שהמדריכים מתחלפים

וקצת קשה לעקוב אחרי התחלופה אני ממליץ על מועדונים שאני מכיר את המנהלים שלהם ויודע שהם לא נוהגים להעסיק מדריכים לא טובים ולא בטוחים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
נכון אבל..........

אין ספק שמילת המפתח היא מדריך טוב. במועדון טוב מדריך לא טוב נפלט מהר מהמקום, אחד היתרונות הגדולים של מרינה דיוורס. מצטרף להמלצה על מועדון זה ועל הקורסים בו מבלי לפגוע במועדונים אחרים שאותם אני לא מכיר.

נגה. פ

New member
אקווה ספורט

אוירה נעימה, גישה קלה לחוף ומדריכים טובים. 6334404 -08

הקרפיון

New member
סיאם מומלצים בחום 6370581-08

אני מבצע שם כרגע קורס DM, ויוצא לי לדבר לא מעט עם המדריכים שם. הרמה שם גבוהה, ההקפדה על איכות ההדרכה ועל הרמה של החניכים מאוד מרשימה. אני יודע שבמקרה של בעיות חניכים מקבלים צלילות נוספות עד שהם מסתדרים והרמה שלהם עולה, ואני יודע שמדריכים שמחפפים מקבלים על הראש.

למעלה