שלום!

MartChmelos

New member
שלום!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

כמה שאלות.. 1. איך קוראים ליצורות האלה..ששרות.. ומי ששומע אותן אמ.. סירנות? אפשר קצת מידע עליהן? ואם יש תמונות? 2.משולש ברמודה קשור למיתולוגיה? כי אם כן אז אפשר גם.. מידע? חח

סקיפי

New member
ברוכה הבאה...

1. כן, אלו הסירנות - יצורים מיתולוגיים שפלג גופן התחתון הוא זנב דג, והעליון - גוף אישה. השומע את שירתן היה מתמלא בדחף להגיע אליהן... ומאחר והן חיו באוקיינוס, התוצאה די ברורה ;) באודיסאה מסופר על אודיסאוס שרצה לשמוע את שירת הסירנות; הוא הורה לכל מלחיו לאטום את אוזניהם, ואות עצמו לקשור אל התורן ולא לשחרר בשום אופן. כששמעו את שירת הסירנות התחנן אודיסאוס בפני אנשיו - ולבסוף אף איים עליהם שישחררו אותו כי הוא רוצה ללכת אל הסירנות; אך האנשים צייתו להוראותיו ושיחררו אותו רק כאשר השירה פסקה - וכך היה אודיסאוס לאדם היחיד ששמע את שירת הסירנות. 2. לא שמעתי על שום קשר כזה... זה לא המקום שמתרסקים בו מטוסים? משהו על מגנטיות... שבוע טוב! הדס

5 0 6

New member
את מתכוונת שאודיסאוס היה

האדם היחיד ששמע את שירת הסירנות ונשאר לספר על זה. ואם שואלים אותי, אודיסאוס אגואיסט.

שבז

New member
בעיה קטנה בסיפור...

אם הם אטמו את אוזניהם איך הם שמעו את תחנוניו ואיומיו של אודיסאוס

סקיפי

New member
הם לא

אבל זה היה די ברור מהתנועות שלו. ולא נראה לי היה אכפת לו באותו רגע אם שמעו אותו או לא...

Y. Welis

New member
משולש ברמודה קשור לעב"מים

ולספינות ומטוסים שנעלמו או עברו חוויות מוזרות.

וזה מזכיר שראיתי פעם סרט מד"ב ישן

על צוללת אמריקאית שנכנסה לתוך משולש ברמודה והגיעה לעתיד כשמיד אח"כ הותקפה ע"י צוללת עתידנית שלא הצליחה לתקשר איתם כי מכשירי הקשר שלהם לא הגיבו לשיטת התיקשור החדשה. בכל מקרה, העלילה הייתה כושלת
, הסאונדטראק גם כן
- אבל אהבתי את קטעי העירום החלקי של נשות הצוללת
טוב, פרט לכך שזה על משולש ברמודה- זה לא ממש רלוונטי לדיון.

Y. Welis

New member
היה כזה גם פרק של 'תיקים באפילה'

אם כי הסרט שהזכרת לא מוכר לי...

למעלה