הדרדסית הנשית
New member
שלום....../images/Emo179.gif
אז ככה לכל הורדות למיניהן כאן(עם העקיצות המיותרות) לכל חברי מהמסרים ולכל הטלפונים שפספסתי היום, הייתי בבדיקות שבוע הבא שבוע גדול בשבילי שוב מנסה משהו שנכשל, והפעם מקווה שיצליח
ממש מקווה, מלבד זאת שאני ממש מתוחה לאחרונה בגלל זה לכן לא נמצאת הרבה כאן, לגבי היום בלילה אחותי נוסעת להונגריה עוזבת סופית וזה יום ממש עצוב לי מרגישה שקורעים מתוכי משהו, לא חשבתי שזה יהיה כל כך קשה במשך 31 שנות חיי היא היתה תמיד לידי נגישה קרובה, והיום משהו הולך להשתנות בחיי, מהיום היא תהיה רחוקה וזה לא יהיה אותו דבר, ואני די עצובה היום בגלל זה, אגב בלילה לפני שאני ואחי לוקחים אותה לשדה התעופה לפרידה סופית נבוא לבקר את החברים שבקומזיץ, כך שחבריה הקרובים יוכלו גם להפרד ממנה סופית, למעשה אני כותבת עכשיו ומבינה את הגוש שכולכם מדברים עליו תמיד, היום אני מרגישה אותו גם די חזק, קשה לי מאוד עם עזיבתה!! בכל מקרה אני כאן בסביבה קוראת פחות כותבת...ימים קשים ועצובים, והמתח לקראת שבוע הבא גם אוכל אותי אני רוצה כבר להיות אחרי זה.
אז ככה לכל הורדות למיניהן כאן(עם העקיצות המיותרות) לכל חברי מהמסרים ולכל הטלפונים שפספסתי היום, הייתי בבדיקות שבוע הבא שבוע גדול בשבילי שוב מנסה משהו שנכשל, והפעם מקווה שיצליח