שלום....

jennie 00

New member
שלום....../images/Emo175.gif

היי אני חדשה פה בפורום
אני עשיתי קראטה 4 שנים ועכשיו אני עושה קפוארה (עברתי מקצוניות לקיצוניות
חחח) וכול הקטע של אומניות לחימה וללמוד איך להגן על עצמך לפי דעתי זה דבר מאוד אבל מאוד חשוב
חיחיחי

Connor MacLeod

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז אני מבין שעברת מאומנות לחימה בלתי מזיקה, לאומנות לחימה מסוכנת
. שמרי על המפרקים, ושוב, ברוכה הבאה לפורום.

Hwoarang

New member
אהה לא שכחת לשאול משהו?

אם את מקפואירה והגעת לפה את לא אמורה לשאול: יש פה מישהו מקפואירה??? תחליפי מורה דחוף איך הוא לא לימד אותך את זה אני לא מבין...
ד"א ברוכה הבאה

לג'ני, זאת בדיחה פנימית של הפורום.

בקיץ שעבר, כל יומיים היה נכנס מישהו ומשאיר הודעה של שורה אחת: "יש פה מישהו מקאפואירה?" אז זה נהפך לבדיחה של הפורום.

hatesphere

New member
שאלה לjennie

מה גרם לך לעבור מהפרקטיות של הקאראטה לוירטואוזיות של הקפואירה?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifhatesphere, בבקשה לשרשר!

שירשור נעשה ע"י לחיצה על הלינק בתחתית ההודעה שאתה מגיב אליה: + הוספת תגובה

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifאמממממ...

קודם כול נגמר לנו הקראטה בכפר ולא היה לי כוח לנסוע לנתניה בשביל זה למרות שבאמת אהבתי קראטה אבל הייתי ילדה קטנה (לא שעכשיו אני ממש גדולה אבל...) ואני ו..לא יודעת ממש הקיצר השנה הלכתי לראות באיזה מקום שיש שם חוגים קראטה... ויצא שיהיה במקום גם קפוארה ואני הייתי מהופנטת
אמרתי לעצמי "יווו איזה יפה זה אבל בחיים ארני לא יוכל לעשות את הדברים האלה" אז אמא שלי ניגשה לדבר עם המאמן וגם הצתרפתי לשיחה ומאז אני מכורה לזה ואני רצינית אני כמעט כול יום מתאמנת לי בבית והולכת לאימונים 3 פעמים בשבוע וזהו בערך... נ.ב יש פה קפואריסטים??

Connor MacLeod

New member
כנראה לא לגמרי הבנת ... ../images/Emo3.gif

השאלה היא: "יש פה מישהו מקפוארה?" כל שילוב אחר או ניסוח אחר של השאלה לא מתקבל ...

frodo1

New member
ברוכה הבאה ג'ני

אני לומד טוגאקורה נין-ג'יטסו (זה רק קיצור, ותאמיני לי, את לא רוצה לשמוע את השם המלא) ואני בחגורה כתומה.

Hwoarang

New member
נו תרשום את השם המלא

שלי זה משו כמו: אייקי בודו דאיטו-ריו אייקיג'וג'וטסו, ונראה לי שזה עוד לא הכל חחח

frodo1

New member
השם המלא

טוגאקורה-ריו נין-ג'יטסו נינפו טאי-ג'יטסו.

Ze Colmeia

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif

זה נחמד מאוד שסוף סוף יש לנו קפואריסטית פה
אפשר לשאול היכן מאיזה קבוצה את, ואצל מי את לומדת

jennie 00

New member
חחחחחח... :)

אני לומדת אצל ג'ו פיקנו מכיר? הוא מלמד במשמר השרון ,קדימה ופרדסיה... איפה אתה לומד?

jennie 00

New member
לא../images/Emo31.gif

תתכתב איתי בפרטי טוב... כי זה קצת מציק ככה בסיידר?

למעלה