שלום
Z ZVI Z New member 9/6/03 #4 היי מעין מאיפה?אני מכיר אחת מעין מי-ם.רמת אשכול.בטח לא את ועוד 1 מכפ"ס ובטח גם לא את אז מאיפה?ובת כמה?
היי מעין מאיפה?אני מכיר אחת מעין מי-ם.רמת אשכול.בטח לא את ועוד 1 מכפ"ס ובטח גם לא את אז מאיפה?ובת כמה?
Z ZVI Z New member 9/6/03 #6 אה ושאלה אחרונה ברשותך יש סיכוי שאת תבלי פה בשעות הלילה המאוחרות(נגיד עכשיו יותר מאוחר) ואני לא אהיה פה לבד?
אה ושאלה אחרונה ברשותך יש סיכוי שאת תבלי פה בשעות הלילה המאוחרות(נגיד עכשיו יותר מאוחר) ואני לא אהיה פה לבד?
א אחת שמתחמם לה המוח New member 9/6/03 #11 אוייי מייי גאאאדדדדד!!!! ../images/Emo12.gif את...את..מכירה את פומיקי????? [הידד הידד זה פומיקי אדום שיער הידד הידד זה פפומיקי הקט עושה הוא נהנהנה רבים נהנהנה שעשועים נהנהנה ..] וברוכה הבאה את חברה של ענבלושקה? יא אני בשוק את זוכרת את פומיקי??? סוף סוף אני לא היחידהההההה
אוייי מייי גאאאדדדדד!!!! ../images/Emo12.gif את...את..מכירה את פומיקי????? [הידד הידד זה פומיקי אדום שיער הידד הידד זה פפומיקי הקט עושה הוא נהנהנה רבים נהנהנה שעשועים נהנהנה ..] וברוכה הבאה את חברה של ענבלושקה? יא אני בשוק את זוכרת את פומיקי??? סוף סוף אני לא היחידהההההה
א אחת שמתחמם לה המוח New member 9/6/03 #14 מממממההההה?????? אני דורשת שתמכרי לי אותה!!!! כל סכום יתקבל!!! איפה קנית??? את יודעת כמה שנים אני מחפשת???? יוווו מור אני מתחננננת אני מתה עליו פלייייזזזזז [ררר זה נשמע ציני זה שיא הרצינות!!!!] תביאי ליייייייי!!!!! מגיע לייייי!!!! יש לי רק קלטת רדיו שלו היה לי ספר שמת
מממממההההה?????? אני דורשת שתמכרי לי אותה!!!! כל סכום יתקבל!!! איפה קנית??? את יודעת כמה שנים אני מחפשת???? יוווו מור אני מתחננננת אני מתה עליו פלייייזזזזז [ררר זה נשמע ציני זה שיא הרצינות!!!!] תביאי ליייייייי!!!!! מגיע לייייי!!!! יש לי רק קלטת רדיו שלו היה לי ספר שמת
פ פומיקי מעין New member 9/6/03 #15 ברור שאני מכירה את פומיקי פומיקי ואני גדלנו ביחד! עני מעריצה שרופה...... גם לי יש חולצה ואפילו כובע! חח
ברור שאני מכירה את פומיקי פומיקי ואני גדלנו ביחד! עני מעריצה שרופה...... גם לי יש חולצה ואפילו כובע! חח
א אחת שמתחמם לה המוח New member 9/6/03 #17 תפסיקו!! אני גם רוצה ש=נ=י=ם שאני מחפשת משהו שלו ואני לא מוצאת איך הגיוני?! מאיפה קניתן???
מ מרילנצח New member 9/6/03 #20 מהבובה אני לא ניפרדת לעולם!!!! קיבלתי אותה מתנה מהחבר הכי טוב שלי.. הוא קנה לי אותה כשהייתי קטנה מתנה לימולדת...
מהבובה אני לא ניפרדת לעולם!!!! קיבלתי אותה מתנה מהחבר הכי טוב שלי.. הוא קנה לי אותה כשהייתי קטנה מתנה לימולדת...