שלום!

Alexis14

New member
שלום!../images/Emo15.gif../images/Emo113.gif

שלום! קוראים לי נגה, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם אלקסיס (guess why...). אני, מסתבר
, חדשה בפורום. אני חולה על בנות גילמור ובעיקר על אלקסיס בלדל. אני חושבת שהיא פשוט הבנאדם הכי יפה שקיים בעולם. אז... הנה כמה דברים שכדאי שתדעו עליי:
אני מעדיפה את הזוג לורליי וכריס מאשר מקס או לוק, אבל בכל עניין הג´ס-דין-טריסטן לשעבר, אין לי דעה כל כך...
פעם חשבתי על להקים אתר לבנות גילמור, ואפילו התחלתי לעצב, אבל הרעיון לא בוצע בגלל שהקמתי אתר לתאומות אולסן.
כרגע אני לא בבית- למרות שאני לא חושבת שזה יותר מדי מעניין אתכם. וזהו, בערך. מקווה ש´תקבלו´ אותי לפורום... וזייהו. יום טוב.

וולקאם!

ממצב? שמי הקט הוא מיכל, ו, אמ, זה בעצם זהו
לא נורא. קבלי
ואפילו
(
כי אני נדיבה)

לאנה

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מור, אבל אפילו קרובי המשפחה שלי *
* קוראים לי לאנה, אז, אמ, בחרי כינוי.

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המוסים... חחח...

אתם יודעים מה אנחנו צריכים לעשות? מילון. עלינו, כאילו. כל כך הרבה מושגים........

LOL!!!

נכווווון! במפגשפורום... הבה! (לבנאדם שפוי, כל ההודעה הזאת הייתה יכולה להתפרש בקלות כ"בלהה בלההה בלה בלה ידהה")

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

מה שכל-כך מצחיק פה זה שזה טוטאלי נכון..., או שזה מה שעצוב?

ייפ.

שצריך לשלם לנו? שאנחנו צריכות לפתוח עסק? משהו בסגנון? (אנחנו מדברות יותר מדי!
במחשבה שנייה.... אף פעם לא דברנו, אז אפחד לא יכול להגיד לנו כלום! חוץ מ"שלום", אבל זה ברור. כלומר, הם יכולים גם להגיד "מה עם השניצל?" אבל הכוונה היא... אויששששששששש!)

לאנה

New member
אז אנחנו כן מדברות על אותו הדבר.

ואנחנו לא מדברות הרבה, אנחנו כותבות הרבה. ולא, אף-אחד לא יכול להגיד לנו כלום *עוד מישהו שם לב שזה משפט כל-כך לא הגיוני?*, כי ככה.
לכם! *חוץ מלך מיכוש**
*

וואוווווווווווו!

איזה יופי... הקדשת אי-
. אויש, זה נשמע מוזר... אניווי, כרמל ואופיר מזמזמות לי במוח (לא בדיוק) על הצ´אט, אז הבה?

למעלה