שלום

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שלום../images/Emo141.gif

לא יודעת אם נהוג אצלכם או לא לפתוח הודעה חדשה כשמצטרפים....מצטערת מראש אם לא. בכל מקרה, אני תמר, בת 16, מאיזור השרון...תוהה למה לא הגעתי לפה קודם לכן
מלפני שנתיים בערך התחלתי להתאהב בבנאדם...ובכל זאת, הייתי רק בהופעה אחת- שהייתה שווה המון. בנוסף אני אוהבת את אביב גפן מאוד, עברי לידר והיהודים =] אשמח להצטרף לפורום, שכן אני מרגישה הערכה אמיתית למוכשר מבית בנאי
להית'

A N I g M A

New member
אסור לפתוח, פשוט חוצפה.

מקורה תמר
ברוכה הבאה
(נו עדי, תגידי לה שלא רק הוא מוכשר לבית בנאי
)

סליחה, סליחה../images/Emo70.gif

אני ומאיר [כפרעליו
] דורשים התנצלות כנה... מה זה הקטע הזה
אני לא מרשה לבחור בחירות מובהקות בין שני האחים האלה
הם שניהם יצירות מופת שלא יאמנו
ואני דורשת לאהוב את שניהם באותה המידה
איך שלא יהיה הם עשויים מאותו אבק כוכבים מדהים שמשום מה ניתן רק לידייהם של שמחה ויצחק בנאי אז... כבוד בבקשה
אני ומאיר מחכים להתנצלות....
אהה, וברוכה הבאה... נעים מאוד אני עדי ואני לא תמיד כזו דיקטטורית, לפעמים אני אפילו די נחמדה אם אני מתאמצת ממש
אבל... בכל מה שקשור למאיר ואביתר לא מומלץ להתעסק איתי...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחח../images/Emo141.gif

זה בסדר אבל את לא יכולה לכעוס עלי, שאני לא מכירה אותו מספיק ואת יודעת מה- בשבילך אני אקנה דיסק (אני לא מאלה שמורידים שירים) אולי הוא באמת שווה משהו...חח

אפשר המלצה../images/Emo35.gif

האקוסטי שלו פשוט אלוהי...
ויש בו גם גירסה ל"יש לי סיכוי" של אביתר ביחד עם אביתר ושיר שלו שנקרא "אצלך בעולם" שגם אותו הוא שר באלבום הזה ביחד עם אביתר... זה אלבום מדהים... מאיר בכלל מדהים... ובמידה ויתחשק לך ללמוד עליו קצת יותר או לשתף אותנו אחרי שתקני את האלבום את מוזמנת לעשות את זה כאן.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ממ תודה! ../images/Emo141.gif

אצלך בעולם, עם אביתר- אני מכירה ואוהבת. בטוח שאני גם מכירה עוד שירים שלו, שאפפעם לא ידעתי שהם שלו...זה תמיד קורה. תודה על ההמלצה, בקרוב! רוב הבייביסיטרים הולכים על זה, הבייביסיטר הבא- מאיר!

בייביסיטרים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

וכן, את מכירה הרבה שירים של מאיר בטוח... "גשם", "שער הרחמים", "וביניהם", "שירו של שפשף", "לב סדוק", "בשם האהבה"... ויש עוד הרבה... אולי את לא מכירה אותם בשם [עדיין כי זה יתוקן...] אבל את בטוח מכירה... הוא מדהים
ממכר לא פחות מאחיו הקטן...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
כמה אני מכירה ../images/Emo141.gif

לפי השם.... בייביסיטרים- אני עושה הרבה בייביסיטרים, בכל אחד מרוויחה בין 50 ל- 100...דיסק, בקיצור. לדעתי דיסקים זה אוצר, שונאת את הגישה של "למה לקנות אם אפשר לצרוב?" חח להרדים ילד קטן ולראות טלויזיה בהחלט שווה את זה. בכל מקרה, בית ספר מחר- שיהיה לילה טוב.

MikeY fReAk

New member
היהודים../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif

וכמובן אביתר
ברוכה הבאה! אני אודליה, 14, מירושלים:]

למעלה