שלום אני חדשה פה.. אני בת 17 וחצי מהצפון ומעריצה את אמינם מגיל 12...
1 1טלוווש New member 19/10/04 #1 שלום ../images/Emo141.gif אני חדשה פה.. אני בת 17 וחצי מהצפון ומעריצה את אמינם מגיל 12...
ל לירונילה היחידה New member 19/10/04 #5 ../images/Emo24.gif שלוםםם.. ברוכה הבאה .. אני לירון ואני גם די חדשה פה.. השתלבות נעימה..
F FuCkInG C r A z Y New member 21/10/04 #6 אווו הרבה זמן את עליו אה? מבינה אות -ך ברוכה הבאה אני עדי נעים מאוד
F FuCkInG C r A z Y New member 27/10/04 #9 לא ../images/Emo4.gif |הילוש את לא להתעצבן| ואממ קוראים לך חן כן? ויש עוד חן חדשה נכון?? אני מתלבלבלבלבת בינכן.. בת כמה את?
לא ../images/Emo4.gif |הילוש את לא להתעצבן| ואממ קוראים לך חן כן? ויש עוד חן חדשה נכון?? אני מתלבלבלבלבת בינכן.. בת כמה את?
F FuCkInG C r A z Y New member 28/10/04 #11 למה מתגעגעגת? אני פה! תראי אם לא מדברים במסן איסי מסרים או כל השיט נדבר בשרשורים עד שיתעצבנו ויימחקו... חח יש לי רעיון בואי "ניחנק" בשרשור הכי ארוך ואז אפאחד לא ימחוק..
למה מתגעגעגת? אני פה! תראי אם לא מדברים במסן איסי מסרים או כל השיט נדבר בשרשורים עד שיתעצבנו ויימחקו... חח יש לי רעיון בואי "ניחנק" בשרשור הכי ארוך ואז אפאחד לא ימחוק..