שלום!

שלום! ../images/Emo141.gif

היי אז ככה... אני נמצאת כמעט שלושה חודשים לפני החפש"ש, והזמן פשוט טס לי. יש לי מספר כיוונים כרגע, אבל דבר אחד מטריד אותי - פנייה לא נכונה שתביא אותי לדרך ללא מוצא
יש אולי קורסים כאלה, פגישות, כל דבר שמסייע בהכוונה? לגביי לימודים דווקא. לא אומרת שחס וחלילה ישר אני אלך ללמוד, אבל מטרה זה בהחלט הישג שאני מעוניינת לכבוש. איפה אפשר לדלות פרטים בעניין? גם אתם כמוני, נמצאים בסוג של צומת דרכים כזו או אחרת? :)

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני יודעת שבמכוני מיון שונים מציעים לעשות מבחן ממיין בסופו הם אומרים לך מה המקצועות שהכי מתאימים לך. אני באמת חושבת שהדבר הכי טוב לעשות זה פשוט להכנס לאתרים של האוניברסיטאות והמכללות ולקרוא על כל מקצוע ומקצוע ולבחור את הדברים שמעניינים אותךבאמת.

lala land

New member
היי

לשמחתי אני התחלתי לתהות לגבי עתידי האזרחי חצי שנה לפני השחרור (וחצי שנה אחרי הכניסה לקבע) ומזל שכך, היום אני סגור לגמרה איך אני הולך להמשיך... לסיים פסיכו עד אפריל (ככל הנראה ייקרה תו"כ שירות) אח"כ טיול עד תחילת המכינה להנדסה בבן גוריון.. קיצור, 3 חודשים זה גם הרבה זמן ! לדעתי הדרך הכי טובה להסגר על עצמך, זה לגזור אחורה.. תנסי להחליט קודם כל מה את רוצה ללמוד, אח"כ תראי מה את צריכה לעשות בשביל להגיע לזה, ואז תראי איך הכל משתלב בלו"ז שלך... אני מנסח את זה יותר פשוט משזה באמת, לקח לי איזה חודשיים של מחשבות, תהיות והתחבטויות, והרבה ייאוש ותסכול מכך שלא השקעתי בתיכון... אבל אני שמח שבסופו של דבר נסגרתי על עצמי ומקווה מאוד שהכל ילך לפי המתוכנן ! שיהיה לך בהצלחה, מקווה שעזרתי, איכשהו !

למעלה