שלום

G אור G

New member
שלום../images/Emo140.gif

וכמובן, כמו הרוב פה - שאלתי בפי.
האם צפוי לי קשר זוגי בתקופה הקרובה? אורוז האגאלאז האגאלאז (לא ידעתי אם צריך 3 או 4, אז למקרה הוצאתי גם רון רביעי - ראיד'ו) אשמח למענה. שבוע טוב.

אור../images/Emo42.gifואהבה../images/Emo23.gif

קשר זוגי? אורוז- טקס חניכה - מהמורה קשה במיוחד האגלז *2 - הרון של המילה ברד הכנס הביתה והגף את התריסים רדיו- צא לדרך.. נשמע שאתה/את כעת בקשר או יוצא מאחד כזה.. ושיהיה יובש בתחום הרומנטי בקרוב (הגלאז כפול שתים!!) אבל עוד משהו שנשמע כמו פרק זמן .. ארוך יהיה אולי אפילו משהו שכבר קיים ועדיין לא הגיע לפרקו.. תאמת לא ממש רונים מעודדים אולי צריך לנסות לכוון תשאלה מעט יותר..?

G אור G

New member
אני בחורה../images/Emo3.gif

לא יצאתי מקשר עכשיו ואני גם לא נמצאת באחד, אני בתקופה ארוכה של יובש מקשרים. ראשית, אשמח אם תאמרי מה כוונתך "משהו שכבר קיים ועדיין לא הגיע לפרקו"? כלומר, קשר שכבר היה לי בעבר ויחזור לי אקטואלי גם בימים אלו או מה? שנית, כיצד לכוון את השאלה יותר? אשמח אם תעני לי על 2 השאלות. תודה.

הי../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo42.gif

"משהו שכבר קיים"= ידידות שטרם הבשילה או הכרות בקונטקסט אחר שתהפול לקשר, ויתכן שמשהו שיחזור... לכוון יותר לדוגמא: האם עלי לפעול בכיוון של קשר עתידי? האם הרון ראדיו שאומר לצאת לדרך מרמז על חודש? האם על שנה? (צריך לשאול כל אחד בנפרד..רונים עונים ישירות לשאלה..) האם עלי להמתין שהקשר יבוא או להיות יותר אקטיבית? וכו'.... האם הבנת?! מקווה שעזרתי לילה טוב....

אה וגם

לשאלות ממוקדות מספיק רון אחד לשאלות תהליכיות (שמתיחסות לסוגיות עמוקות) נהוג 3 רונים יש כאלה שפותחים 4 וגם 5.. (אני בעד שלושה - מבחינה אנרגטית מספר פחות סטטי..)

G אור G

New member
המשך.

מה עליי לעשות על מנת למצוא קשר זוגי? רונים: ת'וריסאז מאנאז אות'ילה כמו כן, בעקבות מה שאמרת לגבי קשר שיכול להיות שיחזור החלטתי לשאול שאלה נוספת, ברשותך - האם X יחזור לחיי? רונים: אות'ילה אורוז אהוואז אשמח למענה ב2 השאלות. תודה.

../images/Emo23.gifעיניני הלב

קשר זוגי- תוריסז- הביטי בחצי הכוס המלאה מאנז- זיכרי את הירון היחסי וכיצד להפיק מהיותך חלק מרשת אותילו- דבר מה שנקבע מראש - יקרה... במילים אחרות תהני ממה שיש לך כעת, ומהיתרון שברווקות.. את גם חלק מחברה וקהילה, בעתיד יהיה קשר..שנקבע מראש. (בשייבה..) האם X יחזור? אותילו-זה נקבע מראש - כתו בכוכבים..יעני אורוז- מהמורה קשה לפניך... אך משהו המשנה חיים.. אהווז- משהו צריך למות ומשהו להוולד - טרנספורמציה..יגם שינוי גדול.. נשמע שכן.. אבל נשמע שדרושה עבודה על הפנימיות של הקשר..כזה,

G אור G

New member
אני חייבת לציין כי לא כ"כ הבנתי

את הפירוש שלך. כלומר - הבנתי אותו באופן כללי, אבל את יותר הסברת מה כל רון אומר ולא מה התמונה הכללית של כולם לגבי השאלה שלי, של שתיהן. הבנתי בכללי עכשיו אני צריכה להנות מזה שאני רווקה ובעתיד יהיה לי קשר שנקבע מראש (מה זה שייבה?) ובשאלה השנייה - התשובה בסופה את גם מדברת על הקשר שנקבע מראש ושתיהיה חזרה שלו לחיי, אך דרושה עבודה על הפנימיות של הקשר... אולם, איך אפשר לעבוד על הפנימיות של הקשר אם אין קשר? לא הבנתי. מקווה שתוכלי לפרט ולהסביר לי יותר כי קצת בלבלת אותי. תודה.

|כלניתשלום, אולי עומר תהיה ברורה יותר..

אני מתיחסת למשפט הרוני, הרון הראשון מדבר על נקודת המוצא הרון השני על ההווה והשלישי על העתיד המשפט כולו מתאר את הס"ה, שני המשפטים אמרו שמאש נקבע מסלול חייך.. ושיש לך שידוך שמימי.. ושכעת יש תקופת המתנה - תנצלי אותה בכדי לצמוח במקום האישי שלא קשור לקשר זוגי.. זוגיות היא משאבת אנרגיה..תאמיני לי והעובדה שאת לא בקשר יש בה אספקטים חיוביים (זה מה שאני קארתי במשפטי הרונים שלך..)|פטריה|

הפנימיות של הקשר אם אין קשר...

אוהו, אני יכולה מעולה להסביר את זה, כי נדמה לי שאני מבינה את זה מצויין. תשמעי, הפנימיות של הקשר היא הפנימיות שלך. נכון שיש פה עוד בנאדם במשוואה, אבל הרבה פעמים הוא רק "מדליק" אצלינו דברים, או לוחץ על כפתורים, שאנחנו יודעים שהם שם. הכוונה במשפט, לעבוד על קשר, כשעוד אין קשר, היא - להכין את עצמי לזוגיות. כלומר, לבדוק איפה אני נוטה להסתבך עם אנשים אחרים, איפה בדר"כ היו הנקודות החלשות שלי בקשרים קודמים, אם אני יודעת שעלי לוותר על משהו עבור קשר להכין את עצמי לויתור (למשל אם אני עצמאית מאוד, או להיפך, תלותית מאוד, אם אני חיה עם ההורים וקשה לי לחשוב על עזיבה, וכו'...) במיוחד לאור ההתיחסות של ליאונרדו לקשר שכבר קיים - אולי הכוונה היא להתבוננות בקשר הזה ועבודה עליו... בכל אופן, אלה כמובן רק הנחות, הצעות ומחשבות שנובעות מהעולם האישי שלי. הבנות כאן בפורום יכולות להעיד, הרבה פעמים המסר הוא אישי ורק את יכולה להבין את המשמעות שלו, בקונטקסט הייחודי שלך... הצלחה רבה!

למעלה