שלום

my kids

New member
שלום../images/Emo140.gif

אני לא מהפעילים פה בפורום , אבל יש לי שתי שאלות ואני מקווה שאוכל להעזר בכם. 1)אנחנו משפחה שמאוד רוצים לשנות את ההלך רוח של התנהלות הדברים אצלנו בבית, כלכלית , אישית ועיסקית בעקבות התוכנית משפחה חורגת חשבנו לפנות לאימון אישי אך לצערנו ידינו לא עומדת בעלויות של זה. ומכאן לשאלה שמחולקת לשניים האם אימון אישי יוכל הכן לעזור לנו לשנות את ההלך רוח בבית? ואיך אוכל לדעת שהמאמן שאני בוחרת הוא טוב , ויודע איך לעזור, ואיך אוגל למצוא מישהו שיוכל לעזור ללא עלות כספית גבוהה עבורנו. 2) אני מעוניינת להבין יותר וללמוד יותר את נושא האימון האישי/עיסקי איפה אני יכולה לקרוא דברים בנושא? תודה על עזרתכם.

yael zerony

New member
שיפור ההתנהלות במשפחה../images/Emo13.gif

MY KIDS יקרה 1.על מנת לדעת עם אימון אישי הוא הפתרון עבורכם חשוב לדעת פרטים נוספים איזה דברים הייתם רוצים לשנות,מהי הדינמיקה המשפחתית ומה המוכנות של בני הבית לעשות שינוי. אימון אישי יכול להיות כלי מעולה להשיג מטרות פרטניות ומשותפות וליצור הסכמים ודרכי פעולה חדשות במשפחה. אשמח לשוחח איתך ולראות אם אוכל לעזור אני מאמנת אישית ועסקית ומנחת קבוצות הורים של מכון אדלר. אני גרה במרכז אשמח אם תצרי איתי קשר דרך המייל [email protected] 2. חומר רב על אימון אישי ועסקי תוכלי למצוא באינטרנט הקישי בגוגל אימון אישי ותופתעי לכמות התוצאות כל טוב ובהצלחה יעל

tlingit

New member
ברוכה הבאה yael zerony ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
(המון מצטרפים חדשים השבוע, איזה כיף לנו
) מרתק לראות עוד ועוד נקודות מבט ומחשבות נוספות
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו שימי
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

אימון וקריאה על האימון

שלום לך, שתי שאלו הפנית לפורום,ואשיב לך תחילה על חומר קריאה.הספר הטוב ביותר להערכתי שיבאמצעותו תוכלי להבין טוב יותר את עולם האימון הוא הספר הקרוי:אימון קואקטיבי. ישנם ספרים נוספים כגון לאמן את הפרפר מאת בני מרגליות שמדגים את סיפור האימון באמצעות סיפור.ישנם כמובן ספרים נוספים וטובים שמצויים עפי רוב במדף ספרי הניהול בחנויות הספרים. באשר לשאלתך הראשונה:את מציינת שאתם משפחה שחפצה בשינוי הלך הרוח והאם אימון יסייע. אימון הוא כלי מסייע במקום שבו האדם חש פער בין המצוי לרצוי. לפני שאתם הולכים לפתרון אני מזמינה אותך להתחבט בשאלה מה בדיוק אתם רוצים לשנות ומה אתם מוכנים לעשות בשביל זה. תהליך האימון מתמקד במטרה אחת שברצונכם להשיג .היבט נוסף שאת מעלה הוא היבט ההשקעה הכספית באימון- אני מציעה להסתכל על כך בזוית הבאה-מה יהיה יותר זול לכם לטווח ארוך להישאר בהתנהלות הנוכחית או אולי להשקיע כסף (יחסית מדובר בהשקעה לא נורא גדולה) שעלות התועלת שלכם תהיה גדולה יותר לטווח הארןך מההשקעה המיידית באימון. באשר לבחירת מאמן הולם,רצוי לפגוש מספר מאמנים (ישנם מספר אינדקסים של מאמנים)ולהתרשם מנסיונם ,כישוריהם ,הסמכתם וכו'. בהצלחה, דורית קיי מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

אימון וקריאה על האימון

שלום לך, שתי שאלו הפנית לפורום,ואשיב לך תחילה על חומר קריאה.הספר הטוב ביותר להערכתי שיבאמצעותו תוכלי להבין טוב יותר את עולם האימון הוא הספר הקרוי:אימון קואקטיבי. ישנם ספרים נוספים כגון לאמן את הפרפר מאת בני מרגליות שמדגים את סיפור האימון באמצעות סיפור.ישנם כמובן ספרים נוספים וטובים שמצויים עפי רוב במדף ספרי הניהול בחנויות הספרים. באשר לשאלתך הראשונה:את מציינת שאתם משפחה שחפצה בשינוי הלך הרוח והאם אימון יסייע. אימון הוא כלי מסייע במקום שבו האדם חש פער בין המצוי לרצוי. לפני שאתם הולכים לפתרון אני מזמינה אותך להתחבט בשאלה מה בדיוק אתם רוצים לשנות ומה אתם מוכנים לעשות בשביל זה. תהליך האימון מתמקד במטרה אחת שברצונכם להשיג .היבט נוסף שאת מעלה הוא היבט ההשקעה הכספית באימון- אני מציעה להסתכל על כך בזוית הבאה-מה יהיה יותר זול לכם לטווח ארוך להישאר בהתנהלות הנוכחית או אולי להשקיע כסף (יחסית מדובר בהשקעה לא נורא גדולה) שעלות התועלת שלכם תהיה גדולה יותר לטווח הארןך מההשקעה המיידית באימון. באשר לבחירת מאמן הולם,רצוי לפגוש מספר מאמנים (ישנם מספר אינדקסים של מאמנים)ולהתרשם מנסיונם ,כישוריהם ,הסמכתם וכו'. בהצלחה, דורית קיי מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

my kids

New member
תודה על התגובות

ואני יפרט מעט יותר החלטנו שאנחנו צריכים שינוי , בדרך החשיבה, ובחיים בכלל. בעיות כלכליות יש לא מעט ואני יודעת שבעזרת אימון נכון ושינוי דרך חשיבה אפשר לשנות גם את החלק הזה. אנחנו מנסים למצוא איזון בין עבודה לא מתגמלת ויזמות שאין לנו איך לממש אותה ובנוסף אנחנו מנסים למצוא את הדרך לשלוות נפש גדולה יותר, ושמירה על הערכים והסיבות שבגללן אנחנו יחד.

שלום וברכה my kids יקרה,

מכיוון שבבקשתכם לשינוי - הצלחתם להגדיר בדיוק את הדבר ה-כ-י חשוב ועיקרי שכל יצור אנושי רצוי שישמור עליו- מובטחת הדרך להצלחתכם. הדבר הזה הוא : שלוות נפש שזה מה שכולנו בעצם רוצים להשיג בסוף כל אחד מהדברים שאנחנו מבקשים לעצמנו. עכשיו תתחילו לשאול איך משיגים את זה. התשובות תתחלנה להגיע. בהצלחה. אם תרצו את עזרתי- ניתן לפנות אלי במסר האישי.

טיפ קטן בנוגע להתנהלות פיננסית

כנסי לכל סניף של בנק הפועלים ותבקשי עותק של התכנה "לצאת מהמינוס" - הם נותנים את זה חינם, זוהי תכנה חביבה עם סרטוני וידאו שעוזרת לך ולמשפחתך ליצור תכנית הבראה פיננסית... אמנם זהו לא אימון, אך אם תקפידו לעשות את כל ההוראות כלשונן (והן די פשוטות לביצוע) תגיעו לתוצאות נפלאות בצד הפיננסי שלכם ואו אז תוכלו לממן מאמן.. שיהיה בהצלחה מיקי

למעלה