שלום

0utcast

New member
שלום ../images/Emo140.gif

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה, נראה מעניין ביותר
הטלתי רונים: 1. אייהוואז 2. ווירד 3. אורוז השאלה ששאלתי את עצמי כל הזמן היא: מה לעשות כדי להתחיל בעשייה? מכיוון שאני כבר תקופה מאוד ארוכה מרגישה חסרת אנרגיות ובקושי עושה דבר ): את הפרטים האישיים אשלח במסר אישי. תודה ענקית מראש

התשובה בפריסה שלך ברורה -

את צריכה לוותר על האי-עשייה, או על איזה שהוא רווח משני שאת משיגה מזה שאת לא עושה כלום. האם את נהנית מהמנוחה? האם את מקבלת עזרה שנעימה לך? לא יודעת, לא יכולה לחשוב בשבילך, אבל ברור מאד הוא, שאת צריכה לברר למה זה נעים לך להיות באי עשייה (למרות שהבהרת היטב שאת מעדיפה כן להיות בעשיה, עדיין יש חלק יותר קטן, שנהנה מהאי-עשייה, אני מקווה שאני מספיק בהירה
) הרבה פעמים, אנחנחו מחזיקים במצב שהוא לא נוח לנו, בגלל הרווחים המשניים. לדוגמה - אני מאוד רוצה להרזות, אבל נהנית מאוד לאכול. אם לא היה לי את הרווח המשני הזה, כבר הייתי מגיעה מזמן למשקל שאני חולמת עליו בלילה
אז זהו, אחרי שתמצאי את הדבר שעליו את צריכה לוותר כדי להכניס את החיים שלך לשוונג של עשייה - מה שהוא לא פשוט אף פעם, תעברי סוגשל התבגרות שכזו, תהיה תקופה קשה. אבל תעשי צעד ענק בכיוון הייעוד שלך. אגב, השאלה היא לא בפציפית, למרות ששלחת לי פרטים אישיית במסרים מה שעזר לי להבין. עדיין, זה קצת כללי - דברים כמו לאיזו עשייה את מתכוונת, איפה את מרגישה שאת תקועה, וכו' - היו עוזרים לי להיות יותר ספציפית, אם את רוצה תשובה יותר עמוקה. הצלחה, מתוקה!

0utcast

New member
תודה ../images/Emo140.gif

צודקת,מסכימה איתך בהחלט
בקשר לשאלתי, אני מרגישה שאני תקועה בתחום המקצועי, ז"א שאני רוצה ללמוד למקצוע, אך לא בטוחה במה לבחור, במקצוע פרקטי שאוכל להרוויח ממנו או במקצוע פחות פרקטי שגם האנשים סביבי לא יהיו כ"כ מרוצים מבחירתו. האם מקצוע שכולל עזרה לזולת יהיה בחירה נכונה עבורי או מקצוע יותר "משרדי" (שיביא גם נחת להורים)? שוב תודה ענקית

אם את שואלת...

מי צריך להיות מרוצה מהבחירה שלך - את או ההורים, התשובה שלי חד משמעית, את, אבל זה באמת עניין של אופי. ייתכן שאת לא יכולה להיות מרוצה מבחירה שגורמת אכזבה להורים שלך. זה מראה על חוסר נאמנות לעצמך, וזהמ שהו שהייתי בודקת, במקומך. שוב, אני בהחלט ממליצה לך ללכת על מה שיעשה אותך מאושרת. לא את ההורים שלך, אלא אותך. אם את רוצה לדעת מה יותר מתאים לך - שירותי או משרדי - תוציאי עוד שני רונים ב"זרוק רון", תוך כדי שאת חושבת, או אפילו יותר טוב, ממש אומרת את הבקשה בקול רם. בסדר?

0utcast

New member
תודה ../images/Emo140.gif

הרונים שהטלתי: 1. ת'יוואז 2. איסה שוב תודה ענקית על ההכוונה

אוקיי...

אני חושבת שכרגע "יזמות", או משהו עם סיכון, לא מתאים לך. זה ניראה, שמוצע לך להתחיל בעשיה דרך משהו פשוט יחסית - בעיני זו המלצה, לעבודה משרדית... אבל אולי את תפרשי את זה אחרית
בהצלחה!

למעלה