שלום

opalit

New member
שלום ../images/Emo140.gif

שאלה לגבי קניית שמנים אתריים. אני מתנצלת מראש, חיפשתי מענה במאמרים , שאלות נפוצות וכו' ולא מצאתי, ואם קיים אשמח אם תפנו אותי. יש כמה שמנים שאני מעוניינת לרכוש, ואין מושג וחצי מושג בזה. (השמנים הם ילנג ילנג, לבנדר, אשכולית, ועוד.) היכן אתם ממליצים לרכוש אותם? האם בבית טבע? ויש כזה שאתם ממליצים עליו? והאם יש מחירים שאני צריכה לשים לב אליהם? ז"א אם הוא זול מאוד יתכן שהוא לא טוב נכון? אני נמצאת בצפון וגם בת"א. אם יש לכם המלצות על קנייתם בארה"ב אשמח לשמוע גם כן (שם אני גרה). תודה מראש

saritsh

New member
כמה שאלות וקישור

ראשית- היו המון המון דיונים בנושא איכות מחיר וספקים, אני מצרפת לך את הלינק. שימי לב שהיצרנים והיבואנים האיכותיים אינם מוכרים ישירות לקהל הרחב אלא רק למטפלים כדי לשמור על רמת מקצועיות ואחריות נאותה. אז אולי כדאי לך לפנות למטפל/ת. שנית- למה בחרת דוקא את השמנים האלו? לאיזה מטרה? (הבנתי מדבריך שאין לך ידע בנושא ארומתרפיה) שלישית- לגבי ארה"ב, אני אל מכירה את הפירמות שם ואת האיכות, אם כבר פנית לפורום כאן בארץ אז לפחות את יודעת שאת מקבלת המלצות ליצרנים מוכרים ואיכותיים. אלא אם כן יש לך שם מקור מהימן למידע בנושא. כן אל תשכחי - האיכות הכי חשובה ולא חשוב אם זה רק למבער או מריחה.

opalit

New member
תודה לך ../images/Emo39.gif

בחירת השמנים: למראה העור- יסמין ואשכולית. להרגעה הפגת מתחים:ילנג ילנג, לימון, וגם יסמין. יש לך עצות לגבי הנ"ל? אתייעץ שוב לפני הרכישה. וכן אני מעדיפה לקנות כאן כי כאן אוכל לדעת יותר על המקום /הסוכן ממנו אני רוכשת. ומהם המחירים שאני צריכה לשים לב אליהם? ואם אין אפשרות לכתוב כאן אז את יודעת אולי היכן אוכל להשוות? תודה מראש :)

saritsh

New member
בואי ננסה שוב ../images/Emo24.gif

אני מאוד רוצה לעזור לך אבל אנחנו לא מדברות באותה השפה. הנחת היסוד היא הגישה ההוליסטית (לפחות שלי :) ז"א שגם אם מדברים על שמנים לעור הפנים צריך לדעת מה מצב בריאותך הכללי- פיזי רגשי נפשי/ מהי תזונתך המשפיעה ישירות על העור ועוד. איך את רוצה להשתמש בשמנים האתרים? האם יש לך פורמולה מסוימת המשלבת שמנים אתרים ושמני בסיס?
להווה ידוע לך ששמנים אתרים לא מורחים ישירות על העור!!! איזה סוג עור יש לך? מהם סוגי המתחים ? ממה הם נובעים? אולי עדיף לטפל בגורמים שלהם? ש.א.יסמין טהור ולא מדולל הוא שמן אתרי יקר מאוד מאוד אני לא בטוחה שתסכימי להוציא כל כך הרבה- כמה מאות $ כן זו לא טעות. הזולים בוודאות אינם שמנים טהורים ולא הייתי משתמשת בהם. סביר להניח שמישהו/י נתן/ה לך את השמות האלו למטרות שציינת, אני אישית הייתי משתמשת בשמנים אחרים ללטובת המטרות הנ"ל פרופר, אולי זה/זו שנתן/ה לך מבין/ה ו/ת יוכל לעזור לך יותר. כפי שאת רואה זה לא פשוט :) רובנו כאן למדנו והשתלמנו די הרבה כדי להרחיב את ההשכלה בנושא ויהיה קשה על רגל אחת להסביר את הכל למי שלא מתמצאת בכלל. שוב הצעתי - לכי למטפל/ת שאחרי תשאול מקיף י/תוכל להכין לך מה שהכי מתאים לך לעור,לבריאות שלך ולמצבך הרגשי נפשי. בריאות ויופי

opalit

New member
תודה ../images/Emo140.gif

תודה רבה על התשובה. ונכון.. אין אפשרות להסביר על רגל אחת מפאת אתיות המקצוע, ולכן לא ביקשתי הסבר אלא רק הכוונה למקום קניה ולמה כדאי לי לשים לב בזמן הקניה, כיוון שאינני רצה לקנות משהו לא טוב/מדולל שלא לצורך וכו'. אני מודעת לסכנות וזה מדאיג, כמובן שאלך למטפל אך מכיוון שזה יהיה האחד שימכור לי ואין לי מושג בשמנים אני חוששת מעט, וזו הסיבה ששאלתי על בית טבע או משהו בסגנון שאתם ממליצים עליו. את המטרות של השמנים ציינתי מכיון ששאלת
, (וכוונתי היתה לעור הגוף, לא הפנים.) תודה לך. והמשך סופ"ש נעים

למעלה