שלום

Candytuft faery

New member
שלום ../images/Emo140.gif

ממ אני די חדשה בעניין הטארו והחלטתי להצטרף לפורום כדי ללמוד יותר על הנושא :) פתחתי כמה פעמים בטארו..נעזרתי בספר שיש לי, ודי צדקתי בפתיחה שלי <פתחתי לאמא שלי וחברה שלי>..כל אופן די הפסקתי עם הנושא כי אני לא הכי מבינה בזה ולא רוצה לעשות טעויות.. אז יש לי כמה שאלות אליכם ואם יש לכם איזה טיפים למתחיל <חיפשתי במאמרים ולא מצאתי> אז ההית שמחה אם תעזרו לי: אז השאלות שלי הן: 1. אמרו לי פעם שאסור לי לפתוח לעצמי בקלפים.. זה נכון? ואם כן למה? 2. אמרו לי שאסור לי לפתוח את הקלפים לכיוון שלי. זה נכון? 3. כשאני פותחת בקלפים אז אני פותחת אותם על סדין שיש לי. זה נכון? 4. אני שומרת את הקלפים במין שק משי שחור כזה..זה טוב? 5. כשאני פותחת למישהו בקלפים אני חייבת להדליק נר לבן?, או לעשות פעולה אחרת? 6. איך מטהרים קלפים? ולמה עושים את זה ומתי צריך? וזהו חח השאלות נגמרו לבנתיים ..ואם יש לכם עוד איזשהם טיפים אשמח לשמוע :) תודה מראש לכל מי שיענה ויעזור לי
אהה ועוד שאלה..גם ניסיתי לפתוח בקלפי משחק! מישהו מכיר את זה? שמע על זה?
יום טוב לכולם!

Candytuft faery

New member
אה אופס סורי ../images/Emo11.gif

מצאתי את התשובות ''בשאלות נפוצות''... חח אבל כל אופן אם יש עוד איזשהם טיפים אשמח לשמוע.. ואין שם תשובה ל : 1. אמרו לי פעם שאסור לי לפתוח לעצמי בקלפים.. זה נכון? ואם כן למה

TaPanta

New member
ברוכה הבאה

אני חייב לציין שהגעת למקום הנכון ללמוד על הקלפים :>

למעלה