שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אנשים או שהוא בעצמו מועמד/ת לקורס מופ''ת בחמ''ן?
A a a a d i New member 31/7/05 #1 שלום../images/Emo140.gif רציתי לדעת אם מישהו מכיר אנשים או שהוא בעצמו מועמד/ת לקורס מופ''ת בחמ''ן?
A a a a d i New member 31/7/05 #3 אני עשיתי היום תחקיר ביטחוני הגיוס שלי זה ב-31 לינואר נכון לעכשיו כמה זמן לוקח עד שאומרים לי אם התקבלתי סופית?
אני עשיתי היום תחקיר ביטחוני הגיוס שלי זה ב-31 לינואר נכון לעכשיו כמה זמן לוקח עד שאומרים לי אם התקבלתי סופית?
R rainbow16 New member 31/7/05 #4 כחודש לפני הגיוס תתקשרי ב31 לדצמבר ותבקשי תשובות סופיות (התקבלת, לא התקבלת) ויתנו לך קרוב לוודאי. נ.ב. - אם עברת את כל השלבים עד עכשיו, אין סיבה שלא תתקבלי
כחודש לפני הגיוס תתקשרי ב31 לדצמבר ותבקשי תשובות סופיות (התקבלת, לא התקבלת) ויתנו לך קרוב לוודאי. נ.ב. - אם עברת את כל השלבים עד עכשיו, אין סיבה שלא תתקבלי
T Transc3ndent New member 31/7/05 #5 כנראה תהי איתי בקורס ../images/Emo9.gif גם אני מתגייס ב-31 לינואר למופ"ת, אם כי את התחקיר עוד לא עשיתי (3 באוגוסט, עוד מספר ימים).
כנראה תהי איתי בקורס ../images/Emo9.gif גם אני מתגייס ב-31 לינואר למופ"ת, אם כי את התחקיר עוד לא עשיתי (3 באוגוסט, עוד מספר ימים).