שלום

תות28

New member
שלום../images/Emo140.gif

חדשה פה
ומחפשת הופעה של ירמי בזמן הקרוב... מישהו/י יודע/ת?

שלמונזה

New member
שאלה קלה מידי... ../images/Emo168.gif

קודם כל הרוכה הבאה
חוץ מזה ב- 14.1 בבארבי בכפר סבא ויש גם הופעה בקריית חיים ויסלחו האנשים מהצפון אבל אני לא זוכרת את התאריך, רשום בלוח אירועים.

תות28

New member
ברבי זה מצויין...../images/Emo70.gif

יש לך אולי עוד פרטים? שעה? מחיר? ו

r e u t 123

New member
הממ

שעה אין לי מושג. אני יודעת שזה עולה 70 שקל, אבל באתר של הבארבי יש קופון הנחה 15 שקל!.

שלמונזה

New member
חפשי פרטים ../images/Emo168.gif

באתר של הבארבי www.barby.co.il חפשי בהופעות בכפר סבא ושי שם קופון הנחה להופעה

שלמונזה

New member
שרשור הופעות לחודש הקרוב../images/Emo168.gif

5.1 ירמי מופיע לבד בקריית חיים, פאב אלפנט 6.1 אסף אמדורסקי מופיע לבד בקבוץ עין שמר, "גוס פאב" 7.1 אסף אמדורסי מופיע לבד בבארבי בכפר סבא 13.1 תערובת אסקוט קיבוץ דן, פאב הפטריה 14.1 ירמי מופיע לבד בבארבי כפר סבא 18.1 תערובת אסקוט באר-שבע, ברקה פאב 19.1 אסף אמדורסקי מופיע לבד בקרית חיים, פאב אלפנט 20.1 אסף אמדורסקי מופיע לבד בתמונע תל אביב תהנו
יש הופעות שוות במיוחד החודש!!!!

N o l o g o

New member
וואווו

למרות שאני מאוכזבת קלות שאין הופעה של ירמי קרוב, אבל אני חושבת שאני אהיה אצל אסף..:) :) ד"א ברוכה הבאה, אני שיראל.

תות28

New member
תודה לכולכן

סימנתי לי את ה14.1 ואני זוממת גם על 20.1 לאספ. אכן שבוע מוצלח. ושאלה..הייתי בהופעה של משינה שצעקו להם שלומנזה והם שרו את זה..הכצעקתה? זה הייתם אתם?

שלמונזה

New member
את רוצה לגרום לי לבכות? ../images/Emo168.gif

כאילו בכח? החברה שלי מפורומשינה ואני לא הייתי בהופעה הזו
ואני אשמח לראות אותך גם בירמי וגם באספ יהיה שווה לאללה

תות28

New member
לא לבכות../images/Emo6.gif

היתה הופעה ענקית
וכנראה אני אההיה הירמי...מזמן לא ראיתי אותו

MikeY fReAk

New member
אני הכנתי את השלט:)../images/Emo79.gif

אוי בדיוק כשהייתי חולה התחלתי לדבר על מלאמלא דברים וגם שטויות בשביל להתעלם מכמה שכואב לי [זה עזר קצת
] ודיברתי מלא על ה4.10 :)

טוב אז...

קודם כל ברוכה הבאה לתות... דבר שני, תודה ליפית על לוח ההופעות המעודכן... אני כמעט 100% באה להופעה של ירמי בבארבי כפר סבא.... יהיה שולטטטט!!! יאי!

נ ע ם 7

New member
אני בדיכאון !!

סוף סוף יש הופעה של רימי לבד לבד ועוד באזור ואני לא יכולה לבוא ... ( אני נוסעת עם המשפוחה לסופשבוע במצפה רמון ... ) אווףף אני מקווה שיהיו עוד הופעות בזמן הקרוב של ירמי.. אהה ואני רוצה ללכת להופעה של אסף בתמונע !(=

למעלה