שלום

פונדנט

New member
שלום../images/Emo140.gif

התחלתי ממש בימים אלו עסק קטן מהבית רציתי לשאול מה הפונציאל של העסק שלי להצליח בחצי שנה הקרובה? יצאו לי: 7 גביעים 2 מטות יום דין ירח והמסכם:אס מטבעות אשמח אם תוכלו לפרש לי

צ ל י ל 8

New member
פונדט....

אני מבקשת לא להקפיץ. אפשר גם לחכות בסבלנות. כולם מקבלים יחס כך או אחרת... מספר הקלפים שבחרת אינו נכון. אנא עשי שוב פריסה: מה הפוטנציאל של ההצלחה של עסק X שאני אקים בחצי שנה הבאה? 6 קלפים+קלף סיכום

פונדנט

New member
טוף...

שאלתי כמו שהצעת לי יצאו הקלפים: 7 חרבות מלכת גביעים אס מטבעות 3 מטבעות 6 מטבעות 4 מטות סיכום: אס גביעים אני מציינת את העובדה שכבר התחלתי בפירסום ובנתיים (כבר כמעט חודש) שלא הולך לי ...

צ ל י ל 8

New member
היי

מה - 7 חרבות הפוטנציאל - מלכת הגביעים של ההצלחה - אס המטבעות של עסק X - 3 מטבעות שאני אקים - 6 מטבעות בחצי שנה הבאה? - 4 מטות סיכום: אס גביעים לפני שאני אענה, אשמח לקבל כמה פרטים. האם את עובדת מהבית? האם עדיין יש לך צורך בקבלת כספים כלשהם על מנת להתחיל את העסק או לקנות בו דברים?

פונדנט

New member
זה עסק קטן מהבית

אני עובדת בעבודה מסודרת בתור שכירה זה משהו מהצד שאני מנסה לעשות עם מעט הכישרון שיש לי אחריי שעות העבודה בשביל עוד הכנסה ובשביל הנפש. אין לי הוצאות כספיות גדולות לעסק זה, התחלתי רק עם פירסום מודעות. אים לא ילך לא יהיה לי הפסד כספי גדול. תודה

צ ל י ל 8

New member
ככה ../images/Emo110.gif

מה - 7 חרבות הפוטנציאל - מלכת הגביעים של ההצלחה - אס המטבעות של עסק X - 3 מטבעות שאני אקים - 6 מטבעות בחצי שנה הבאה? - 4 מטות סיכום: אס גביעים אם זה משהו שאת אוהבת לעשות, אז יש סיכוי. אס המטבעות מעיד על התחלת עסק והתחלת ביסוסו גם באופן כספי. לדעתי ברגע שיתחילו להגיע אנשים ויראו כמה את טובה בזה, הם יפיצו את השמועה בעצמם ויהיה לזה פוש. את רק צריכה למצוא את הראשונים הפוטנציאליים להפיץ אץ מה שאת עושה. מאוד מתאים לך לעשות זאת מהבית. אני חושבת שאולי עם קצת תושיה מצידך ואינטואיציה, את תוכלי להצליח.

למעלה