שלום

תרקדי

New member
שלום ../images/Emo140.gif

רציתי לשאול, מה דעתכם על מרדכי ואנונו ואם רק אני חושבת שהאיש הזה הוא פשוט בדיחה? וגם, אם גם אתם חושבים שהמדינה שלנו טעתה בכך שהיא שיחררה אותו? למה הוא שוחרר? הרי רק עלות האבטה עליו תעלה למשלם המיסים כ"כ הרבה כסף, שכבר עדיף היה לתת לו להרקב בצינוק ולא לראות אור יום. אני הייתי לוקחת אותו ואת כל משפחתו, תופסת אותם באוזן הימנית וזורקת את כולם למרוקו (הרי לפי ואנונו, כולנו צריכים לעבור למרוקו ולהשאיר את המדינה לערבים). יש אנשים שנלחמים עד טיפת דמם האחרונה בעבור המדינה הזו, ויש אנשים שמוכרים את המדינה ואת עצמם בזול והופכים לבדיחה מהלכת. כולי רחמים עליו, על מורדי ואנונו (כך הוא קורא לעצמו עכשיו). אני הייתי קוראת לו קישתא, ומטביעה אותו בים.

binon

New member
ישנם כמה פתרונות לבעיית וענונו

כפיתרון הומאני לאחר שנות הסבל שעבר בכלא אני מציע לשכון אותו במגורים מאובטחים ומבודדים מהתיקשורת עם בריכה צמודה (למשל בכור בדימונה ליד בריכת המים הכבדים) פיתרון נוסף הוא לדרוס אותו (אחרי שנים בכלא הוא כבר שכח איך עוברים כביש) אבל אם באמת רוצים לפתור את הבעיה בצורה שלא תעורר חשד פשוט צריך לוודא שזאב רוזנשטיין תמיד יהיה בסביבה שלו...

slevinger

New member
../images/Emo2.gifפשוט מזעזע, מזעזע, מזעזע

איך החברה שלנו הופכת אלימה יותר ויותר! אם המטרה היתה להצחיק - אז זהו שזה לא!!! זילות חיי האדם כאן היא שערוריה לדעתי.....יאללה בואו נהרוג כל מי שדעותיו לא מוצאות חן בעינינו/מנוגדות/בעייתיות - מחק את המיותר... בעצם זה לא פורום אקטואליה, אך לאחר שכתבתי מה שכתבתי, אומר את דעתי כדי שלא אואשם חלילה "באהבת המן": האיש הוא בוגד ופסיכי ולא שוה שנתייחס אליו בכלל. הוא מסר סודות מדינה, בגד וכו' - אבל קיבל עונש מסוים וריצה את עונשו במלואו
עד ליום האחרון
אז מה עכשיו, צריך לתת לו עונש גם לאחר ששוחרר?? עונש בריבית דריבית?? אולי עוד מאסר של 20 שנה?? אולי מאסר עולם?? אולי להרוג אותו כפי שכתבת?? אולי לבודד אותו מחברת בני אדם לשארית ימיו?? כל זה אני אומרת כמובן בציניות, למי שלא מבין....די מספיק, האיש נענש וביום ששוחרר היה צריך לתת לו דרכון ולהעיף אותו קיבינימט....הוא לא בעיה שלנו יותר, הוא אפילו איננו יהודי יותר. מה רוצים ממנו עכשיו?? זה שהגולם הפך למפלצת, זה מעשי ידי המדינה!!! זה שברוב טפשותנו הפכנו אותו לכוכב תקשורת - זה יציר כפינו ותו לא
אותו חלם נעשה בזמנו גם בעניין ויקטור אוסטרובסקי, שכתב ספר על המוסד והפך למיליונר בגללנו. מי היה קורא את ספרו בכלל, מי היה שומע עליו, אלולא הרעש שזה עשה כאן? כנ"ל גם המטומטם וענונו - גם הוא יהיה מיליונר בזכותנו, עוד תראו
אכן עם כשרוני אנחנו, ובמקום להעניש את מי שצריך, רוצים להעניש את הנענש בלאו הכי, כדי להוציא עליו את הכעס על טפשותנו אנו, לא ככה???

binon

New member
הנ"ל בוגד מהסוג הנאלח ביותר

אם היה מרצה את עונשו ובזאת נגמר העניין לא הייתה לי כל בעיה עם שחרורו, אבל מכיוון שהוא מתעקש להמשיך ולסכן את בטחון מדינת ישראל אין ברירה אלא להמשיך "ולהעניש" אותו. להעניש? לא, לשמור על בטחוננו, שכן הסודות אותם הוא רוצה לגלות הם אלו המרתיעים את אויבנו. ינצור לשונו ואני בטוח שהמגבלות יוסרו מעליו בהדרגה. אם יש לו טענות אין לו להלין אלא על עצמו....

slevinger

New member
האיש כבר לא מסכן את בטחון המדינה

הוא סיכן בעבר, אכן כן, אבל לא עוד, אין לו מה לפגוע יותר משפגע. בא נודה על האמת שהוא פרסם ברבים מה שכל העולם ידע כבר, אבל ישראל הכחישה בעקביות, ולכן במידה מסויימת הוא אפילו תרם להרתעה של ישראל (אפשר לראות את זה גם כך). אם היו מעיפים אותו מכאן, ואומרים שהאיש משוגע אחרי 11 שנות בידוד, ובכל מקרה מה שידע לפני 20 שנה כבר לא רלוונטי - שום נזק לא היה נגרם, ומהר מאוד היה שוקע בתהום הנשיה אי שם באמריקה או בערבות אוסטרליה או בג'יהנם מצידי.....בכל אופן מותר לו לא לאהוב את ישראל, לא לרצות לגור כאן, להוציא את דיבת הארץ רעה, להמיר את דתו וכו' - שילך לעזאזל, לא מעניין אותי מה הוא אומר או חושב - אבל אין זה אומר שצריך להמשיך להעניש אותו, להכריח אותו לחיות במקום שהוא לא רוצה, ועל אחת כמה וכמה להרוג אותו, כמו שרבים רוצים. היי על זכויות אדם שמעת?? זהו אני סיימתי עם הנושא וגם מחקתי את האיש מתודעתי

binon

New member
לא לפי טענת אנשי מערכת הביטחון

ואין לי את הכלים הדרושים לחלוק על קביעתם (ואני מניח שגם לא לך) ולכן אני מקבל את קביעתם. ומעבר לזה, הויכוח הזה נראה לי קצת לא שייך לפורום הזה. אם ברצונך להמשיך ולהתדיין עליו אנא פני אלי במסר.

No name for now

New member
תשמע!

האיש הזה, שאין לי שום סימפטיה אליו דרך אגב, נשפט וריצה את עונשו. לא טוב? היו צריכים לתת לו עונש כבד יותר, אבל לא עשו את זה, לא מתאים לך? אתה במקום של השופטים? יש לך את הידע המשפטי? קראת את כל הראיות? דרך אגב, אני לא רואה שמטריד מישהו שרוצחים ואנסים משתחררים מהכלא וגם הם עדיין מאוד מסוכנים. וחוץ מזה, מה כל זה קשור ליהודי עיראק בכלל?

binon

New member
בוא נניח הנחה

בוא נניח שיש לך בת. לפני 18 שנה היא נאנסה ע"י אדם מסויים. האדם הנ"ל נתפס, נשפט ונכלא ל-18 שנה בכלא. במהלך כל שנות כליאתו הוא מעולם לא הביע חרטה על מעשהו. להיפך, הוא טוען שהוא היה חוזר על מעשהו שוב ולא מרגיש שעשה משהו רע. כעת הוא משתחרר מהכלא ומצהיר שהוא עומד לעבור לדירה שמול הבניין שלך. האם לדעתך הוא כבר לא מהווה סיכון כי הוא שילם את חובו לחברה? האם אין חשש שהוא יחזור על המעשה שנית? לא תרוץ למשטרה לבקש צו הרחקה נגדו או לכל הפחות שיגבירו את הסיורים בשכונה? אני לא רואה את ההבדל למעט שמקרה וענונו הוא מקרה ברמה הלאומית והמקרה התיאורטי שהעלתי פה הוא מקרה פרטי.

slevinger

New member
סליחה מר בינון

סיימת את דבריך בהודעתך אלי, שזה לא הפורום המתאים ואם ארצה אז שנחליף מסרים. לא שמת לב שכתבתי שאני סיימתי עם הנושא ומחקתי את האיש מתודעתי. משום מה אתה ממשיך עם הנושא, אז לפחות תכתוב דברים בעלי עניין וטעם?! הדוגמה שהבאת על האנס היא דוגמה רעה! לא משווים בין מין שאינו מינו! מה עניין שמיטה להר סיני?? משווים בין דברים שהם ברי השוואה, על אותו בסיס, לא בין שני דברים שונים לחלוטין, שאין מקום להשוואה בכלל ביניהם

binon

New member
אין מקום להשוואה???

בשני המקרים מדובר בפושע מסוג הנאלח ביותר. ובאמת לא רציתי להמשיך ולהתדיין בפורום הזה אך מכיוון שראיתי שנוספו עוד דיעות החלטתי להמשיך.

שרקייה

New member
תגידו, אתם לא חושבים שבדיונים

הארוכים האלה על ואנונו, אתם מאפשרים לו להשאר בזיכרון, במקום להשכח בתהום הנשייה? הלו הסיכוי שהוא ישכח הוא הדבר האיום ביותר מבחינתו. ואתם משחקים לידיו. שבוע טוב שיהייה לכולם, גליה

boris5

New member
וענונו אדם שימכור הכל תמורת כסף

האם הוא בוגד? כן, בטח, אך נזק למדינת ישראל הוא אינו יכול לגרום, כי מה שידע לפני 17 שנה- הדברים בדימונה כבר השתנו ולוענונו אין מה לספר שיזיק למדינה. המה גם שבאישהו אופן פאראדוקסלי הוא תרם לבטחון ישראל: ישראל לא הודתה בשום דבר, אך גילויים של וענונו רק חיזקו את פחדיהם של ערבים לא להתעסק עם מדינת ישראל.

תרקדי

New member
יש לי הרבה לכתוב לכם ../images/Emo132.gif

בהקשר הזה, אך הדבר שמפריע לי יותר מכל הוא: אז מה אם זה פורום יהודי עירק? יהודי עירק יודעים לדבר רק על עירק? אין להם עניין בנושאים אחרים? בפורומים אחרים כן דיברו על זה ולא היתה שום בעיה. אפשר לצאת קצת מהבועה ולדבר על נושאים שמעבר. עניין אותי לדעת מה חברי הפורום חושבים. שמחתי לקרוא את התגובות למרות שלא הסכמתי עם חלקן. שבת שלום.

למעלה