שלום

שלום ../images/Emo140.gif

אשמח אם תוכלו לתת ניתוח קטן לכתב היד שלי. הקבצים הם צילומים מתוך הקלסר. האמת היא שכל הזמן יש שינויים קטנים בכתב היד שלי- לפעמים אותיות משתנות, לפעמים הסגנון, אבל סה"כ זה נשאר די דומה... לפחות בחודשים האחרונים. תודה רבה מראש

nili6

New member
טוב אז אני אתחיל....

הייתי מתעכבת תחילה על התכונה הבולטת של כתב ידך, שהיא קוטנו.למעשה בקושי ניתן לקרוא, וצריך אפילו זכוכית מגדלת לפעמים. בצד הפרמטרים האחרים ( היעדר הפרשי אורך כתב היד הזקוף ועוד) אני מסיקה קודם כל ובעיקר דימוי עצמי נמוך (חוסר בטחון, הערכה עצמית ירודה עד כדי התבטלות עצמית למען האחרים. בנוסף כמובן, דייקנות ויסודיות, (ירידה לפרטים), אחריות והתמדה. הגיון ששולט, ביקורת ומשמעת פנימית,(ביקורתית מאוד כלפי עצמך), איפוק עצמי. בעלת טאקט, הססנות, חשובה לך תגובת הסביבה. הסתייגות חברתית. מה דעתך עד כאן.... וזה רק על קצה המזלג.

האממ...

כמעט הכל נכון, רק דבר אחד- הכתב שלי לא כזה קטן... אולי זה נראה לך ככה בגלל הצילום? הדף הוא דף פוליו, לא של מחברת קטנה בקשר לחוסר ביטחון-נכון מאוד ודימוי עצמי נמוך- נכון מאוד בעבר, כרגע יש מגמת שיפור
התמדה-דבר שממש לא מאפיין אותי, אלא אם זה משהו שממש חשוב לי שקשור ל"אני מאמין" שלי... כל השאר נכון מאוד!

nili6

New member
הנה.

אז קודם כל נראה שהתפוח לא נפל רחוק מן העץ. חוסר בטחון ואי נקיטת יוזמה, היעדר תעוזה. זקוקה לתמיכה ולחום של האחרים עד כדי תלות בכך. נטייה למתח פנימי ולחרדות, גם כאן הערכה עצמית נמוכה. יסודיות, כושר ניסוח והתעמקות בפרטים, סדר ודיוק, שליטה וביקורת עצמית, שיקול דעת, מעשיות, הדחקה רגשית. חשוב לציין שהרשימה חלקית בלבד.

nili6

New member
ועוד כמה דברים.

רגש משפחתי חם, חוש אחריות , כוח רצון, רגישות, כושר ריכוז. ושוב, אפשר להוסיף עוד המון המון....

תודה רבה ../images/Emo24.gif

גם כאן, הכל נכון מלבד הערכה עצמית נמוכה. בשאר קלעת בול! זה מדהים.

למעלה