שלום../images/Emo140.gif
אני ספיר. נעים מאוד
ממש כמוכם, אני מכורה לאלאניס מוריסט. למען האמת אני קוראת פה המון זמן ואני חייבת לומר שלמדתי מכם המון! עכשיו, החלטתי להצטרף, אחרי שאני קצת יותר בקיאה במוזיקה של אלאניס (בזכותכם!!). האמת היא, שלא ידעתי מי זאת אלאניס מוריסט לפני שראיתי את הקליפ הנדס קלין. ברגע שראיתי אותו, התאהבתי בה ומאוד התחברתי לקול שלה. קניתי את URS לפני שנתיים וחצי ומאז היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי. לפני שנה הכרתי את JLP ואז את אנפלאגד ולפני שבוע קניתי את SFIJ ככה שעכשיו אני שמחה ומאושרת שיש לי את ארבעת האלבומים "הרציניים" של אלאניס
הכי אני אוהבת את אנפלאגד. אני חושבת שלעולם לא ימאס לי לשמוע אותו. תמיד הוא עושה לי מצב רוח טוב. הדיסק מוכיח עד כמה שאישה הזאת היא אמנית אמיתית עם קול מדהים ומוזיקה עוצמתית שמצליחה להרעיד את הגוף ולנגוע ישר בתוך הלב. קצת התאכזבתי מסופוסד גם כי ג'אגד דיסק מעולה (!!!) וסופוסד לא יצא הרבה אחריו, והאמת שציפיתי לקצת יותר, וגם כי אני כל כך אוהבת את הגרסאות באנפלאגד אז הגרסא המקורית נראית לי פתאום פחות טובה, אבל אני יודעת שכשאתרגל זה ישמע לי הכי יפה בעולם. בכל זאת, זאת אלאניס
בינתיים מאוד התחברתי ל:FRONT ROW, UNSENT,UR,BABA,SO PURE ועוד. פתאום אני קולטת שכתבתי המון, ואני בסך הכל חדשה כאן. חחחח מקווה שלא בלבלתי לכם יותר מדי את המוח... ספיר
אני ספיר. נעים מאוד