שלום

A M R

New member
שלום../images/Emo140.gif

אני ספיר. נעים מאוד
ממש כמוכם, אני מכורה לאלאניס מוריסט. למען האמת אני קוראת פה המון זמן ואני חייבת לומר שלמדתי מכם המון! עכשיו, החלטתי להצטרף, אחרי שאני קצת יותר בקיאה במוזיקה של אלאניס (בזכותכם!!). האמת היא, שלא ידעתי מי זאת אלאניס מוריסט לפני שראיתי את הקליפ הנדס קלין. ברגע שראיתי אותו, התאהבתי בה ומאוד התחברתי לקול שלה. קניתי את URS לפני שנתיים וחצי ומאז היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי. לפני שנה הכרתי את JLP ואז את אנפלאגד ולפני שבוע קניתי את SFIJ ככה שעכשיו אני שמחה ומאושרת שיש לי את ארבעת האלבומים "הרציניים" של אלאניס
הכי אני אוהבת את אנפלאגד. אני חושבת שלעולם לא ימאס לי לשמוע אותו. תמיד הוא עושה לי מצב רוח טוב. הדיסק מוכיח עד כמה שאישה הזאת היא אמנית אמיתית עם קול מדהים ומוזיקה עוצמתית שמצליחה להרעיד את הגוף ולנגוע ישר בתוך הלב. קצת התאכזבתי מסופוסד גם כי ג'אגד דיסק מעולה (!!!) וסופוסד לא יצא הרבה אחריו, והאמת שציפיתי לקצת יותר, וגם כי אני כל כך אוהבת את הגרסאות באנפלאגד אז הגרסא המקורית נראית לי פתאום פחות טובה, אבל אני יודעת שכשאתרגל זה ישמע לי הכי יפה בעולם. בכל זאת, זאת אלאניס
בינתיים מאוד התחברתי ל:FRONT ROW, UNSENT,UR,BABA,SO PURE ועוד. פתאום אני קולטת שכתבתי המון, ואני בסך הכל חדשה כאן. חחחח מקווה שלא בלבלתי לכם יותר מדי את המוח... ספיר

AlanisJunkie

New member
שלום לך, ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif

דווקא בכלל לא בילבת את המוח. היה מעניין לקרוא משהו שכתבה מישהי יחסית חדשה בענייני אלאניס. :) סופוסד לדעת רבים מהפורום הוא הדיסק הכי טוב של אלאניס. תני לזמן לעשות את שלו. את מוזמנת להשתתף בתחרות שיר השנה. :) בהצלחה בהתאקלמות לפורום. :)

ברוכה הבאה!

לעומתך סופוסד היה הדיסק הראשון של אלאניס שקיניתי ככה שלא ממש הכרתי את ג'אגד לפניו! סופוסד מדהים! כול כך אמיתי, תני לו זמן ואת תגלי אותו גם!

Rוית

New member
היי ספיר!

לא בלבלת את המוח בכלל! אני איתך, מעדיפה את ג'אגד על פני ספוסד, אבל כמו שיוסי אמר, בפורום זה הפוך על גבול השיוויון:) אני שמחה שהפורום עזר לך ללמוד עוד על אלאניס, מקווה שתהני
וכמובן את מוזמנת להשתתף בתחרות שיר השנה!

j u n k

New member
אהלן אהלן

ברוכה הבאה , תרגישי בבית, בלי רגליים על השולחן, ואם את כבר עושה קפה את מוזמנת לעשות גם לי (תמיד דופקים את החדשים
) ספוזד לא יצא זמן קצר אחרי ג'אגד להפך, היא לקחה הפסקה של שנתיים כידוע טסה להודו קיבלה את ההארה הזאת שכולם מדברים עליה, חזרה רוחנית ועשתה את הדיסק הכי מעולה שלה.. (וכן התחרות קשה, בעיקר בגלל שההבדל בינו לבין ג'אגד הוא שמיים וארץ לכן קשה מאוד להשוות...) זהו בקצרה, תני לזה לחלחל לאט לאט זרמי איתו כנסי לראש, והקסם יבוא ולא תביני מאיפה פתאום זה במערכת נון סטופ. זה יהיה חלק ממחזור הדם שלך, כמו סם (מואהאהאההההה) זהו. תהני.

כמו שכולם כאן אמרו

תני לזמן לעשות את שלו, STIJ הוא דיסק מדהים, מדהים בלשון המעטה, שלוקח זמן להתחבר אליו, אבל מהשנייה שזה קרה, אי אפשר להפרד ממנו ליותר מכמה שעות. ו... welcome

A M R

New member
תודה לכם../images/Emo13.gif

איזה נחמדים! אני בטוחה שבמשך הזמן אני אוהב מאוד את סופוסד. אין סיכוי שלא.
ספיר

מלכוש

New member
גם לי זה היה בי-די-וק ככה!

רק קצת שונה... היה לי את האנפלאגד ואת סופוסד בבית מאח שלי או משהו והתחלתי באיזה כיתה ו' לשמוע את האנפלאגד וכששמעתי את הסופוסד ממש לא אהבתי אותו (אפילו אולי קצת שנאתי אותו...?
) אבל זה היה כי הייתי קטנה יחסית ולא הבנתי כלום (כי עוד אז שמעתי את בריטני ספירס וחחבורתה--אוי לבושה!) אבל אז אחרי שנה בערך ששמעתי את האנפלאגד קניתי את ג'אגד ואחרי עוד כמה חודשים את URS... ועדיין לא אהבתי את סופוסד אבל אז החלטתי שדי, ושזה לא יכול להימשך ככה שאני שומעת אלאניס חוץ מדיסק אחד- שהוא מאוד משמעותי ושמעתי אותו... בהתחלה קצת בכוח ואח"כ פחות ואז הוא היה בסדר ואח"כ נחמד ואח"כ כבר זימזמתי את המוזיקה ואח"כ גם נזכרתי לקרוא את המילים ואז הוא היה ממש יפה ואז עוד יותר ועכשיו הוא פשוט מדהים!!! מדהים מדהים מדהיםםםם!!! התאהבתי באלאניס מחדש אחרי שהתחברתי לדיסק הזה... אומנם זה לקח קצת זמן אבל זה שווה את זה! אני שומעת אותו פול זמן והוא לא נמאס.. להיפך- לפני שבוע (אחרי הרבה זמן ששמעתי אותו כבר) פתאום נהייה לי כ"כ שמח כי שמעתי איזה קטע ממש יפה באחד השירים (נראה לי זה היה משהו בסוף של can't not) והדיסק הזה ללא ספק ממשיך להפתיע אותי בנפלאותיו... סורי על הסיפור הארוך והמייגע אבל זה חשוב כדי שתדעי שכדי להנות ממנו את פשוט צריכה לשמוע אותו הרבה פעמים ואת לא תדעי מאיפה זה יבוא לך פתאום האהבה לדיסק הזה...

A M R

New member
הי!

הסיפור שלך ממש לא מייגע, להפך! אחרי כל מה שאמרתם לי על סופוסד, הוא מתחיל להשמע לי באופן קצת אחר. אני שומעת אותו כל יום וכבר אוהבת מאוד כמה מהשירים, אבל יש עדיין כאלה שאני מדלגת עליהם. אני בטוחה שאוהב אותם במשך הזמן, פשוט בטוחה בזה.. אני גם בטוחה שאעבור את השלבים שאת כתבת
תודה לך
ספיר

j u n k

New member
יש שירים כאלה ויש שירים כאלה

אין סיבה להכריח את עצמך לאהוב שירים, כל אחד וטעמו האישי. פשוט צריך לשבת עם המילים ולהגיע עם ראש פתוח, בעיקר כי זה דיסק שצריך פשוט להתחבר לצד קצת שונה בעצמך, קשה לי להסביר אני בטוחה שהאנשים שכבר מכירים אותי בפורום הזה מבינים בדיוק על מה אני מדברת. אנסה להסביר את זה- יש משהו בדיסק הזה שדורש לדעתי להתעלות על עצמך, פשוטו כמשמעו, שכחי מכל מה שאת מצפה ממזויקה (כי בואו נודה באמת הרוב די מוכתב לנו מראש- ולפני שהאבנים יפלו לי על הראש , תחשבו על זה טוף!), ממש ככה,התעלות אל תחפשי את הפשוט והקל להבנה, וגם אל תחפשי את אלאניס העוקצנית בג'אגד, זה שונה לחלוטין 180 מעלות מזרחה.

סופוזד פורמר הכי טוב שאי פעם הוציאה

סופוזד פורמר תמיד ירגש אותי, אולי בגלל שזה היה האלבום הראשון שאי פעם רכשתי... אני זוכרת שהכרתי כמה שירים מג'אגד ואת that i would be good, thank you וכשקניתי אותו לא ציפיתי לצליל המיוחד שמלווה אותו. בהתחלה לא אהבתי את רוב השירים אבל כשהקשבתי לעומק גיליתי את הקסם שבו ולא יכולתי להפסיק לשמוע אותו שבועות. שומעים בו ממש את השינוי שחל בה מאז חזרה מהודו, כל הכעס ו"שבירת הכלים" שכוונו אל הסובבים אותה בג'אגד הומר לבחינה מחודשת של הרגשות והמעשים שלה ואפשר לראות בעומק הזה סוג של התבגרות. באלבום הזה היא חשפה רגשות כ"כ עמוקים וכנים, כל פעם שאני שומעת את your congratulations ו- ur אני נזכרת בראיון שלה בVH1 בו סיפרה בין השאר כמה היה לה קשה להתמודד עם תשומת הלב האדירה שנתנו לה ועל ההסתגרות שלה מפני כל האנשים שניסו להתקרב אליה... השיר הכי יפה שלה מבחינתי that i would be good שעזר לי לעבור תקופה קשה... אה וגם forgiven שהוא פשוט מ-ד-ה-י-ם-!

A M R

New member
רגע רגע תיקון קטן

זה באמת נראה שאני מנסה להכריח את עצמי לאהוב את סופוסד וזאת לא היתה הכוונה. אני פשוט חושבת שיקח לי מעט זמן להתרגל אליו, ושאני רק בהתחלה. כמו שכתבתי אני שומעת אותו כל יום, וכל יום מגלה עוד שיר שאני אוהבת. זה קורה עם כל אלבום חדש. אצלי לפחות
בכל מקרה, הוא באמת דיסק טוב, אין ספק! גם אני אוהבת את that i would be good! מאוד! אבל כמו שציינתי בהודעה הראשונה, הייתי רגילה לגרסאות מהאנפלאגד וכל הגרסאות המקוריות נשמעו לי פחות טובות בהתחלה וביניהן גם השיר הזה, אבל עכשיו אני אוהבת אותו גם בגרסא המקורית
דרך אגב.. כמה זמן היא היתה בהודו? מה הסיפור של זה? לא ידעתי את זה..

הגרה182

New member
גם אני בהתחלה הייתי עם האנפלאגד

וממש לא התחברתי לסופוסד.. עכשיו אני מכורה לסופוסד
.

היא נסעה להודו לכמה חודשים

אחרי שהיא רגישה שהיא לא מוצאת את עצמה שסיבוב ההופעות של ג'אגד נגמר!

למעלה