שלום...

שלום...../images/Emo140.gif

שמי ליאת, בת 15, מרמת גן. אתם ודאי שואלים את עצמכם מה נערה כה צעירה עושה בפורום שמיועד לאנשים מבוגרים...ובכן, תתפלאו, אך יש גם צעירים שאינם מדברים בסלנג (לפחות רוב הזמן...
), ומעדיפים לכתוב בלי שגיאות כתיב....
למען האמת, שגיאות כתיב הן חלק חשוב בבחירה של בן זוג. אני מעדיפה לדבר עם אנשים בפעם הראשונה באינטרנט בגלל שכך יש לי את האפשרות לבחון את האופי שלהם, ובמובן מסוים גם את ההשכלה הבסיסית שלהם. לפני כחודש ניגש אליי חבר מכיתתי ושאל אותי מה ההבדל בין "עם" ו"אם". לא נתתי לזה להפריע לי והסברתי לו את ההבדל הפשוט, אך כשזה נוגע לבן זוג-אני פשוט משתגעת. תקראו לי פרפקציוניסטית או קטנונית, אבל אני לא מסוגלת לדבר עם מישהו ששואל אותי "עם אני יבוא אלייך עכשיו...". כן, לא טעיתם, אני רווקה...
אינני מדברת בעברית תנ"כית, אך אני גם לא מדברת בשפת רחוב. מקווה שלמרות הכל אשתלב בפורום...

אלעד2

New member
לדעתי את גם פרפקציוניסטית וגם קטנונ

ית.:) יתרה מכך,את מעמידה פנים שאת בת 15 בעוד את בת 14 כמצויין בכרטיס האישי. וזה עודש כלום- מה שהכי חמור זה השם הבלתי הגיוני שלך. קוראים לזה סתירה מיניה וביה, מכירה את הביטוי? אם כן את יכולה להישאר מבחינתי. :)

תודה על היחס החם....../images/Emo8.gif

אני אהיה בת 15 בעוד חודשיים-מעדיפה לעגל... השם הוא לא בלתי הגיוני, הוא אוקסימורון. ותודה על האישור!...

המממ... ע"פ הכינוי שבחרת לעצמך אני

יכולה לערוב לך שתסתדרי כאן מצויין!...
(עלעלי בעמודים האחרונים
)

ועכשיו ברצינות, כמה הערות:

א) ברוכה הבאה!
ב) הפורום אינו מיועד למבוגרים, הוא מיועד לאנשים (נחמדים) המתעניינים בנושאים בהם הפורום עוסק. ג) הדרך בה את בוחרת לעצמך בני-זוג היא לא מענייניו של הפורום. ד) השתלבותך/ אי השתלבותך בפורום לא תנבע מהמשלב הלשוני בו תבחרי להביע את עצמך, אלא מיחסך לחברי הפורום ומכיבוד הנורמות שהתהוו בו. ושוב- ברוכה הבאה.

TalReshef

New member
בת 15 ועדיין רווקה?

טוב, כנראה שכבר ראינו הכל... ברוכה הבאה

עוד הוכחה שהציונות נכשלה ../images/Emo11.gif

ובהקשר זה, אוף טופיק קטן: הסרט "שחקי אותה בקהאם" עוסק במתח בין מסורת ומודרנה, ואני ממליץ עליו. ואולי בכל זאת קישור קטן לנושא הפורום: נראה שההודים והפקיסטנים תופסים את מקומם של היהודים כ"אחר" האולטימטיבי בבריטניה.

zimes

New member
נוער??? פה בפורום? טפו!

ליאת - ראשית, ברוכה הבאה, שנית - מכירה אינטרנט? איפה שכל אחד רשאי לכתוב, ואף אחד לא מחויב בפרסום זהותו (ופרטיו, כמו גיל, תחביבים, מין, מצב משפחתי) האמיתית/מלאה/מדויקת? את מוזמנת לצלול. אני מבטיחה שתשפטי ע"ס דברייך, ולא ע"ס העובדה התמוהה שאת רווקה, שלא לדבר על כך שאת כועסת עם פונים אליך

adipo

New member
../images/Emo6.gif

בתור זקנת הפורום, אני מברכת אותך לשלום- we come in peace או piece, איך שאת רואה לנכון. בהנאה!

יסמין43

New member
גם אני העברתי את הבליינדייטים שלי

לאינטרנט, כי אכן אפשר ללמוד המון על הבן-אדם מהכתיבה שלו. מה שכן, צריך טיפ-טיפונת להיזהר משיפוט לפי שגיאות כתיב, משום שיש אנשים דיסלקטים שטועים באיות, ובכל זאת הם אנשים משכילים ומצוינים. לפעמים גם מדובר באנשים שעברית אינה שפת אמם וכולי. אז לפני חריצת דין סופית, תבדקי שני דברים: א' - את תוכן הדברים בפני עצמם, ב' - את הרקע של האדם. כלומר, תשפטי על-פי הכתיבה באופן כללי ולא אך ורק על-פי שגיאות כתיב.

למעלה