שלום...

Julia16

New member
שלום...../images/Emo140.gif

שלום לכולם, לחדשים שרק הצטרפו, ולוותיקים שאולי זוכרים אותי ואולי לא.. אני יודעת שלא כתבתי כאן המון המון זמן, אבל אני מקווה לחדש את קשריי עם הפורום הנחמד הזה, למרות שגם בזמן הקרוב אני לא הוכל לכתוב פה יותר מדיי כי החודש מתחילים הבחינות שלי של ה gcse , שזה כמו בגרות למי שלא יודע, ואני חייבת ממש להשקיע בהם אם אני רוצה ציונים נורמליים, אז אני צריכה לשבת על התחת ול-ל-מ-ו-ד!.. אבל רק רציתי להגיד שאני עדיין נמצאת פה המון וקוראת ומתעדכנת ואני מקווה גם להתחיל לכתוב פה אם יהיה לי יותר זמן. חוץ מזה, גם רציתי לשאול שאלה קטנה.. האם יש פה איזה שהם בני נוער מאנגליה? שבמקרה קוראים אבל לא ממש משתתפים, או שגם קוראים וגם משתתפים.. כי הייתי מעוניינת להכיר אותם.. אז אם יש, תשמיעו קול.. וזהו.. מקווה שאני יתקבל פה שוב.. ביי בינתיים!

Odish16

New member
אני לא מבינה מה הולך בפורום הזה

אבל סבבבבבבבבה, מלא אנשים חוזרים, יש גם אנשים חדשים! מגניבויות! אז ברוכה השווה! והמון המון בהצלחה במבחנים!

Odish16

New member
אה..ושכחתי..שאלת מי מאנגליה

אז "שירנושקה" מסקוטלנד עזר?

frig

New member
מסקוטלנד? ואיך את קשורה ל..

קריית ביאליק?

Odish16

New member
הממ לא אני זו שמסקוטלנד

שירנושקה משם.. ואיך אני קשורה לקרית ביאליק? גרתי שם כמה שנים..11 שנים.:)

אני מסקוטלנד...

נחשב? אני דיי הרבה באנגליה (פעם בחודשיים... אבל יש מקרים שאני לא באה...) הקיצר אנחנו בבריטניה... חחח... ואני ואודליה היינו גרות בישראל בקרית ביאליק.. זה הקשר שלנו!!!!

Julia16

New member
שלום שוב..

תודה על קבלת הפנים של כולם..
איתי ועם בנג'י הכל טוב, ועכשיו הייתה לנו חופשה של שבועיים מהבית ספר, אז הוא בא להתארח אצלי במשך כמעט שבוע (הוא בא במיוחד מלידס) ונפגשנו אחרי חודשיים (!!) שלא ראינו אחד את השני, אז כמובן שזה היה ממש כיף.. רק הבעיה הגדולה בקשר הזה הוא שאני ובנג'י גרים נורא רחוק אחד מהשני, כי כמו שאתם יודעים אני גרה בניוקאסל והוא בלידס וזה שלוש שעות נסיעה, וגם עכשיו שנינו לומדים והכל ובסופי שבוע אנחנו עובדים (אני ביום שבת והוא בראשון..) אז ככה שאין לנו שום זמן או דרך להיפגש, וזה ממש ממש ממש קשה ומתסכל!..
תחשבו שלכם היה חבר או חברה שבמשך השלוש חודשים או משהו שאתם יוצאים איתם, נפגשתם איתם רק שלוש פעמים!..וכל פעם הייתה רק ליום או יומיים!.. בקיצור זה נורא קשה, אבל מפצים על זה. מדברים בטלפון, שולחים אימיילים וכל זה. טוב, אני חושבת שפירטתי קצת יותר מדיי, אז אני יסיים פה, במיוחד שאני לא יודעת עד כמה חיי האישיים מעניינים פה את האנשים..

frig

New member
את תדעו ש..

קריית ביאליק לא השתנתה, (חוץ משכונה ענקית חדשה) ונשארה הכי מיוחדת בארץ!

Odish16

New member
איזו שכונה?

ליד הפרפר? זאת שהתחילו וחשבתי שבחיים לא יסיימו? וברור שקרית ביאליק הכי מיוחדת! היא הכישולטת..אין ויכוח! את מביאליק? אולי שירן ואני מכירות אותך...

אודיש אני יודעת על מה היא מדברת...

חחחחחחח שכונת "זיו בכפר" פחחחחחחח או משו כזה שהייתי צוחקת על זיו עם זה.... הוא עבר לשם ככה שזה עוד יותר מצחיק... חחחחחחחח... על זה את מדברת?

frig

New member
אכן..

על השכונה הזאת.. שאין לכם מושג כמה היא מתפתחת מהר..

רגע...

את מדברת על שכונת הפרפר או שכונת זיו בכפר? (פחחחחח גורם לי לצחקוק קל כל פעם שאני נזכרת... יש גם דרך מסוימת שאני אומרת את זה... קורע קורע...
) גם את מביאליק? באיזה ביצפר? אורט דרום או שאת בחטיבה? (דפנה, אפק?) הקיצר יועילו לנו פרטים... בה ביי לילה טוב מחר חוזרים לביצפר מחופשת ה"פסחא" שלנו חחחחח...

frig

New member
אני מדברת על..

שכונת "זיו בכפר". את הפרפר כבר מזמן סיימו לבנות..
אני באורט דרום(האמת שכבר סיימתי..
, למדתי בחטיבת "דפנה" ובבית ספר היסודי "קדימה"

Odish16

New member
וואי מגניב...שניה

אני למדתי ב"קדימה" גם ב"דפנה" וגם ב"אורט דרום"..באיזו שנה סיימת? השנה? יכול להיות שאני מכירה אותך, ומה שמך בישראל?..אולי את מכירה אותי..

למעלה