שלום..............

maxima

New member
שלום................/images/Emo140.gif

חוויות מבראשוב (רומניה טרנסילבניה) חזרתי מעולם החלומות עולם ירוק עם שפע מים פלגים, נחלים נהרות, אגמים, מפלים, שדות ירוקים ירוקים ובין הירוק מציצים פרחים בשלל צבעים ומים מים מים בכל מקום שפע של מים. הרים, נושקים לשמים, מכוסים יערות ראשיהם מעוטרים עננים על ההרים פלגים ומפלים מרהיבים ביופים. אויר פסגות צח והכל כל כך ירוק. עיר עתיקה יפיפיה עם בתים מעוטרים וצבועים בשלל צבעים.

magy

New member
מקסימההההההההההההההההה

המטוס שלך מופיע בדף המקדים של הפורום ביחד עם ההודעה...... מה זה חיכינו לך............. נו, איך רומניה??????? שיגעון .......הא????????? שוויץ דוברת רומנית......... ברוכה השבה אל החם......

maxima

New member
ועוד יותר כיף לראות......../images/Emo140.gif

ממליצה בחום על איזור טרנסילבניה, הוא האזור היפה ביותר ברומניה.

maxima

New member
כמובן............

את דרקולה חייבים לבקר ואת ארמון פלש בסיניה ועוד המון מקומות ואזורים נפלאים

magy

New member
לפני עשר שנים בדיוק נמרץ

הייתי במסע שורשים כזה......קבוצה של 24 איש, טיול של 17 יום. ברחבי רומניה....גם אבי ואשתו היו בטיול..... עשינו סיבוב מבוקרשט צפונה לכיוון סיביו , קלוז´, יש (שכולם קוראים לה יסי), משם אחרי שהות בפויאנה בראשוב, סוצ´אווה, פרדיאל, סינייה.... חזרה לבוקרשט, באוטובוס......כולם ביחד מעל שבועיים..... בילינו נפלא........התחברנו.....חווינו, גם אלה שלא נולדו שם ולא היה להם שום קשר למדינה.....לא נדבר על האוכל...כי אין מה..... על קניות, אין מה.....אבל הנופים........שוויץ........ממש...... שוויץ עניה מאד..... ראינו צוענים, ראינו מופעים, ראינו עוני רב וריקבון.....ראינו נערות צעירות שעוסקות בעיסוקים נלוזים. מדינה לא מפותחת, וזה אחרי נפילת שלטונו של צ´אוסשקו. מדינה במצב של אנרכיה וחוסר תעסוקה.... גניבות מתיקים, בחנויות, בתי מלון, בשדה התעופה....... אבל אני נסעתי לראות היכן נולדו הוריי....היכן נישאו.....(תמונת בית הכנסת בה נישאו תצורף בהמשך) היתה לי חוויה נדירה......אני קוראת, כותבת ומדברת רומנית שוטפת... הרגשתי כאילו אני באיזה בית קודם שלי..... אני מתחילה בצרוף תמונת בית הכנסת הראשי בבוקרשט...

magy

New member
מעונם הרישמי של הפקידים החשובים

בשלטונו של הדיקטטור....בעיר הבירה

magy

New member
בדרך לארוחת ערב עם אחת

המשתתפות....... איכשהו, הצלחתי להתלבש כמו צועניה.....עם הבגדים שהיו ברשותי......

טרה10

New member
לאן להכניס את התמונה..בינתיים את

בתמונות שונות..בתנאי שתגיעי למפגש ב...ואם תשכח ימיני.

magy

New member
אתה עושה אלבום מהתמונות שלי?

טרושקה.???????? מה עוד חסר לך? תגיד..... שרק לא תעיז לעשות לי פוטומונטאז´.............
דיר בלאק................בלי המשחקים האלה...........

magy

New member
אני היפה

(בגיל 44 וחצי...........לא לשכוח את החצי...... עוד הייתי יפה......) עשר שנים, זה המון זמן .......המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אני מצטלמת מרחוק הכי טוב, לא רואים קמטים, כתמים ושאר פאשלות. התמונה שלך מקסימה מאגי. גם יפה וגם חיה.

magy

New member
כיום, אני מצטלמת הרבה יותר מרחוק...

כל שנה , יותר רחוק.........
PP

maxima

New member
מגי.........10 שנים.........

זה המון זמן היום הכל שונה לחלוטין פחות עוני, מכוניות חדשות בכבישים לא רק דלתה ראינו אפילו פורשה. אני ביקרתי בבית הכנסת בברשוב מאד יפה מעוטר ומקושט עם ויטראז´ בחלונות הייתי בפויאנה בפלש בטירה של דרקולה עלינו בכמה מקומות ברכבל להרים מאד גבוהים במקום אחד היה לוע של הר געש שנוצר בו אגם ומסביב הרים מיוערים הכל ירוק כהה וראשם בעננים

למעלה