שלום..........

maxima

New member
שלום............/images/Emo140.gif

חוויות מברשוב (רומניה טרנסילבניה) חזרתי מעולם החלומות עולם ירוק עם שפע מים פלגים, נחלים נהרות, אגמים, מפלים, שדות ירוקים ירוקים ובין הירוק מציצים פרחים בשלל צבעים ומים מים מים בכל מקום שפע של מים. הרים, נושקים לשמים, מכוסים יערות ראשיהם מעוטרים עננים על ההרים פלגים ומפלים מרהיבים ביופים. אויר פסגות צח והכל כל כך ירוק. עיר עתיקה יפיפיה עם בתים מעוטרים וצבועים בשלל צבעים.

maxima

New member
ובכן קקטוס............../images/Emo140.gif

היה מדהים אי אפשר לתאר את היופי את שפע המים ההרים המיוערים ובתים קטנים בתוך היערות המון אגמים המון יובלים הכל כל כך ירוק אפילו פרח שגמר את חייו פשוט נושר והוא עדיין במלוא יופיו

מקסימההה גם כאן מברכת אותך

לקחת אותי ליופי של טיול כעת אני באמת צריכה גם תמונות לראות לאן לקחת אותי ברוכה השבה מקסימונת

maxima

New member
ובכן פנינת החן וקקטוס

אין לי עדיין סורק ולכן לצערי אין תמונות אבל עם דמיון עשיר כשלכם דמיינו הרים בגובה אלפיים, שלוש וארבע אלף מטר שראשיהם בעננים רכסים רבים אחד אחרי השני והכל מכוסה יערות עבותים הכל ירוק כהה רחוץ ללא אבק ונחלים ופלגים זורמים בערוצים שחרצו בהרים ויוצרים אגמים בעמקים........חלומיייייייי דמיינו לעלות ברכבל שאורכו כשני קילומטר ולהשקיף על העולם מלמעלה דמיינו שמיים תכולים תכולים ללא אובך כמו אצלינו ביום חורפי יפה ושמש מלטפת בנעימות ומפלים שיורדים מההרים וממשיכים מרכס לרכס עד לנמוך שבהם דמיינו כל זאת ועוד ועוד ועוד אני חושבת שאף תמונה לא יכולה להמחיש את היופי הזה

מקסימה,כבר לא צריך סורק

לכי לצלמניה שם פיתחת עם הנגטיבים בלבד ובקשי שיכינו לך תקליטור לאינטרנט 20 ש"ח לכל העינין ויום אחד המתנה

מקסימההה רק מלדמיין

קיבלתי סחרחרה בראש. יש לי רעיון מה דעתך לבוא אלי ואל קקטוס וקקטוס יסרוק לך את התמונות וככה לא אקבל סחרחרה בראש במח ובעיניים.
שנה טובה לך

למעלה