../images/Emo12.gifמה-מ-מתרימים פה?
אממ... אה... אנחנו תרמנו בעבודה?
אשמח לתרום כאן כמובן, וגם להיתרם... אני עכשיו עדיין לומדת אימון, קורס הכשרת מאמנים במכללה ידועה כלשהי, ומרגישה ש- טיפה שטחי שם... כבר התחלתי סטאז' ראשון ואני מרגישה שכל כך הרבה חסר לי... אז קניתי כמה ספרים שנראו לי שהכי יתרמו לי לשלב זה, כמו "אימון קו-אקטיבי" "7 הרגלים של אנשים אפקטיביים"... וכאלה. וגם הגעתי לכאן, אחרי שניסיתי לפתוח קבוצת דיון אינטרנטית לחברי הכיתה שלי ולא הייתה הענות...
במקור יש לי נסיון רב שנים בתחום הטארוט. יותר מ-15 שנים קוראת בקלפים ויותר מ-10 שנים מלמדת קורסים ומנחה קבוצות סביב העבודה עם קלפי טארוט וקצת מאגיה. התפיסה שלי את העבודה עם הקלפים והמאגיה אינה תפיסה מיסטיקנית, אלא תופסת את הקלפים כיוצרים ערוץ תקשורת עם תת המודע שלנו (וגם עם סף המודע, והעל מודע...
) ותופסת ומלמדת את נושא המאגיה כסוג של פסיכולוגיה טכסית, עבודה עם/על תבניות חשיבה, וכו', כשבכל אלה אני משתמשת למינוף תהליכי צמיחה והעצמה אישית. הכניסה שלי לתחום של אימון אישי, אני מקווה, תאפשר לי לתרום גם לאנשים שלא מתחברים לתחומים שמרגישים להם רוחניים מידי או הזויים
. אני משתדלת כרגע ללמוד את נושא האימון וליישם אותו כמו שהוא, ולא ליצור עדיין שום שילוב עם מה שבאתי איתו, למרות שלפעמים זה ממש מפתה... אני אעריך כל עזרה, כל ביקורת בונה, כל הערה או הארה, או המלצה... מקווה שבאמת אוכל לתרום כאן, ואם משהו שאכתוב יהיה לא לעניין או מנוסח רע או שיראה שאני נופלת על בן אדם באופן כבד מידי או מסורבל, מקווה שתוכלו לגלות סלחנות ואולי אפילו לסייע... שרלוט