שלום

מ א י ל ה

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אמ אז ככה, אני צריכה לעשות עבודה בספורט ואחד הנושאים הוא לבחור רקדן\רקדנית ולספר על החיים שלו ואיפה הוא רוקד וכל זה.. אז האם אתם יכולים לתת לי שמות של רקדנים מפורסמים או רקדניות שאני אוכל למצוא עליהם הרבה חומר ושיהיה מעניין? מעדיפה רקדנים ישראלים אבל אפשר גם לא.. תודה על העזרה =]

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עידו תדמור,דוד דביר,אוהד נהרין..

לא חסר

מ א י ל ה

New member
לא חסר אולי, אבל אני לא מכירה אותם..

כאילו ברור שאת עידו תדמיר ודוד דביר אני מכירה אבל אני ר וצה לעשות על מישהו לא הכי מוכר ולא תבחירה הכי באנלית..

sweet babit

New member
היי מאיושקה זו נופר.. אממ תעשי על טליה פז!

יש לי גם עיתון עם כתבה עליה על העבר שלה, תמונות 4 עמודים לדעתי היא תותחית היא הופיעה גם בכוכב נולד. היא הבת של נירה פז שגם היא רקדנית לשעבר... והיא גם מנהלת תחרות מחול ממש חשובה "מיה ארבטובה" בקיצור יש המון חומר על טליה פז וגם בעיתון הזה שיש לי יש תמונות שלה מהופעה בלי חלק עליון כאילו ואין לה בעיה כי זה למטרה אומנותית...

פטרישיה מצויינת ומקסימה אבל...

קשה לי להאמין שתצליחי למצוא עליה חומר ברשת - כלומר אפילו בהרצה פשוטה בגוגל היא בקושי מופיעה. אז אלא אם את עובדת מולה - עלול להיות מאד קשה.

sharlan89

New member
יש לי רעיון בשבילך

תיכנסי לאתר "הבמה", יש שם מקום שבו אפשר לקרוא על מלא רקדנים חשובים, מהסוג הפחות סלב, ואני יכולה לחשוב עכשיו על עמנואל גת, ואם את רוצה גם כוראוגרפים ולא רק סולנים- רמי באר- להקת המחול הקיבוצית, יורם כרמי- פרסקו, תמיר גינץ-קמע, עדי שעל ונועה ורטהיים- ורטיגו , אמיר קולבן- קולבן דאנס..... רקדנית מאד מעניינת היא רננה רנדי מלהקת המחול הקיבוצית- אני ממש ממליצה לך לחפש עליה מידע.

למעלה