שלום
....

smamit

New member
שלום ../images/Emo140.gif....

כבר כתבתי כאן לפני חודשיים שלוה, והפסקתי אחרי הודעה או שתיים, לא הייתי מוכנה אז להתחיל באמת את התהליך... הייתי צריכה לעבור עוד כמה דברים בדרך... היום אני מוכנה. אבל.. אני לא יודעת איך... איך להתחיל? איך להתחבר לעצמי? איך להקשיב לעצמי? לדבר עם עצמי? להקשיב לעולם? לדבר איתו? במה להתחיל? ובכלל....

מלאווח

New member
הלב ../images/Emo23.gif

יש אינסוף דרכים להכרת העצמי. וכולן טובות. כולן ראויות. אין נוסחא למודעות, וזה היופי שבה. פשוט מצאי מה מנגן לך בפנים, מצאי איפה הלב מרגיש נוח, שלוו. רק את יודעת מה נכון לך, לכן כשאת מקשיבה לליבך, השקיטי את כל הרעשים ברקע, את הסביבה, את המחשבות שלא נותנות מנוח , ופשוט תרגישי ... אקדיש לך שיר יפהפה (של "המדרגות"): "על הדרך שעולה אל אמת הלב מנסה להגיע ואליו להתקרב סימנים על השבילים עד אליו הם מגיעים והרוח מתחילה בי לנשב אני שומע בתוכי את הלב קורא להמשיך וללכת, עד שאגלה חסדי שמיים מאירים את צעדיי הם מלווים והרוח ממשיכה בי לנשב כמו המים שזורמים אל מקורם שבים כך אנחנו מבקשים אהבת חיים במקום שיש אמת שם הלב שקט לכל אחד יש צליל שמחזיר אותו קרוב לשביל אל הלב..." מלאווח

זהות

New member
מתנצלת על

ההתפרצות אך ההודעה הזו מאוד התאימה גם לי . השיר ...אין מילים !

smamit

New member
../images/Emo24.gif המון תודות!!!

אני מנסה למצוא ממתבלבלת ...וטועה... ושוב מוצאת את הדרך... אבל דווקא אחרי שהשערתי את ההודעה הראושנה פתאום היה לי יום נפלא..

conatus

New member
../images/Emo160.gif טיסה נעימה

על איזה תהליך מדובר ? מה הכוונה התחברות לעצמך ? מה הכוונה להקשיב לעצמך ? מה הכוונה לדבר עם עצמך ? מה הכוונה להקשיב לעולם ? מה הכוונה לדבר עם העולם ? אני מתרשם שאת מדברת בסיסמאות. אולי תתחילי בכך שתביני שהתהליך הראשי שאת ועוד חמשת מיליארדי תושבי כדוה"א עוברים הוא תהליך זהה, שנקרא חיים. כל השאר עניין של טעם וסגנון ואם ברצונך להשיג יותר מאחרים את פשוט צריכה להתאמץ יותר (נקודה) החוויות וההתנסויות היומיומיות שלך ואלה שיצטרפו הם ההתחברות והקשבה עצמית והדיבור העצמי והקשבה לעולם ודיבור עם העולם. והכי חשוב התכלית לחייך תינתן לך על ידי עצמך בלבד - תני אותה לעצמך בהקדם ללא התמהמהות. ותמיד תזכרי שיש אין סוף ( דעות מחשבות רגשות ועוד... ) ותמיד תזכרי את יחסיותם של הדברים בעולם ( מחשבות דעות ועוד... ) עד כאן ממני conatus

elior123

New member
תגובתי...

בשביל מי שכתבתה את השאלה הזאת ולכל השאר שלא יודעים את התשובה. אז ממליץ לכם אישית לקרוא את הספר "האלכימאי" של פאולו קולאו שמדבר על חיפוש עצמי...

היי אליאור אשרייך שיצאת אל המסע

אל נבכי נשמתך בהצלחה... כמו כן הספר: הנבואה השמימית יהיה המשך מרענן לאל כימאי, לאחריו צא אל הספר התובנה העשירית ואז תרגיש שאתה על איזה שהוא שביל יפה בדרך אל החיפוש העצמי אל נבכי נשמתך. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

smamit

New member
קראתי... אהבתי....

אבל יש לי דחייה עזה מסופרים שמנסים לכתוב פשו בשפה נורא גבוהה... למרות הוא כותב נפלא... והס]פר הספציפי הזה הוא נחמד מאוד.. :*)

smamit

New member
הייתה לי תגובה למה שכתבת...

אבל למזלי המחשב נתקע לפני ששלחתי... אז הנהאני כותבת לךעכשיו.. בלי עצבים וכמו צריך.. א - לפעמים מדברים בססמאות רק מכייון שלא מכירים מילים אחרות... ב - לפעמים גם ססמא הי לא רק ססמא... וברורב פעמים יש בהן לפחות מעט יותר... ג - לא..אני לא מעל שאר האנשים פה.. ואם הבנת אחרת כנראה שאתה צריך לקרוא שו את ההודעה כי מעולם לא רמזתי אפילו לדבר כזה... אז עדיף שלא להכניס את הפירוש האישי שלך לדברים שלי.. אמרתי שאני רוצה להמשיך בדרכי...איך בדיוק הדרך שלי ולצעוד במקום המתאים לי אומר שאני בעצם מעל לכולם?? לכל אחד דרך משלו וכל אחד הוא מופלא בעיני... אבל זה שאני רוצה להתקדם לא אומר שאני חושבת שיש בי יותר ממה שיש באנשים אחרים..זה אומר שאני חושבת שיש בי יותר ממה שאני כרגע. נקודה. ד - חיים הם דבר שאפשר לעשות בו המון... אני רוצה לעשות המון... ולנצל אותם וללמוד מהם כמה שיותר... ה - התכלית לחיי תינתן לי ע"י עצמי .. אבל האין פורום ששמו "מודעות פנימית" יכול לעזור לי ללמוד איך ומה?! תקן אותי אם השם הוא רק כותרת יפה ובעצם הגעתי למקום הלא נכון... ו - ודבר אחרון - באמת שאין צורך שתדבר אלי כאילו אני לא מבינה\יודעת כלום... הדברים שאמרת לי הם ברורים לי.... אבל הם רק התחלה של תהליך..אחרי שלמדתי כל אחד מהם... הגיע הזמן להתקדם הלאה.

smamit

New member
היי... ../images/Emo6.gif

נא לא להגזים! אני רק בת 18.. יש לי חיים שלמים לפניי... הרבה
ות שיאירו לי את הדרך, הרבה |כוכב|ים שיקסימו אותי מחדש ל לילה.. והמן מה לעשות וללמוד... והמון קנטוסים לעצבן..

jongler

New member
מי מגזים?!

היי! הגעת לחיפוש וכאן הסוף, או , תחילתו של הסוף... "כל רגע הינו הרגע האחרון של שארית חייך" יום מקסים JonGler

למעלה