שלום../images/Emo140.gif
אני סוג של חדשה חחח... יעל, בת 17.5... מאוד מאוד אהבתי את המורדים בזמנו... ועדיין לא הורדתי חלק מהפוסטרים מהקיר שלי חחח מדי פעם אני מסתכלת עליהם ורואה סירטונים ישנים או שומעת את השירים (בעיקר מהאלבום האחרון) וזה נורא נוסטלגי ומרגש... בעיקרון באתי לפה רק כדי לעדכן אתכם בכמה דברים שאני לא יודעת אם אתם יודעים אבל אני אשמח להמשיך לבקר פה מדי פעם
עוד בערך שבועיים (14.11 אם אני זוכרת נכון) עולה בויוה הטלקומדיה son de fierro (בעברית היא תיקרא 'משפחת פיירו') ומשחקים בה בין השאר גם קמילה ופליפה. פליפה בתפקיד ראשי וקמילה בתפקיד משני יחסית (היא גם עוזבת מתישהו את הסידרה).
פה יש לכם עידכון על התכניות לשנה הבאה של פלי ובנחה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=107854764 סופ"ש נעים לכולם
אני סוג של חדשה חחח... יעל, בת 17.5... מאוד מאוד אהבתי את המורדים בזמנו... ועדיין לא הורדתי חלק מהפוסטרים מהקיר שלי חחח מדי פעם אני מסתכלת עליהם ורואה סירטונים ישנים או שומעת את השירים (בעיקר מהאלבום האחרון) וזה נורא נוסטלגי ומרגש... בעיקרון באתי לפה רק כדי לעדכן אתכם בכמה דברים שאני לא יודעת אם אתם יודעים אבל אני אשמח להמשיך לבקר פה מדי פעם