שלום

pumi22

New member
שלום ../images/Emo140.gif

לפני כמה ימים גיליתי את הפורום הזה. אני אמורה לעבור לבית חדש במזכרת בתיה בסוף החודש והאמת מההודעות פה אני מתחילה לחשוש זה התחיל עם העובדים הזרים שמסתובבים בלילה, הכביש שנוסעים בו מהר מדי ומהווה סכנה ועכשיו הריחות הלא נעים ששוררים בלילה. אשמח אם תוכלו לספר לי גם דברים טובים על המושבה.

at13

New member
נו באמת!

כן ויש לאנשים גם קרניים על הראש! אם לפני המעבר לכאן לא בדקת את מערכת החינוך, את החוגים, לא דברת עם אנשים, לא הסתובבת קצת בשטח...

pumi22

New member
../images/Emo6.gif ראיתי כמה עם קרניים

אני יודעת שיש מתנ"ס וספריה וכו' התכוונתי ליותר דברים שלא מפורסמים הרבה כמו לדוג' הטיול למיני ישראל כל כמה זמן מתכנסת קבוצה ויוצאים לטיולים? ואיזה עוד דברים נחמדים יש במושבה? יש מדרחוב לפעמים? דברים כאלה.

ניצה21

New member
ברוכה הבאה

טיולים אשר מאורגנים ע"י המתנס והמועצה יריד אומנים של תושבי מזכרת בתיה ויש כאלו הרבה ממליצה לך לעקוב אחר הפרסומים באתר המועצה וראיתי שגיא מעדכן גם כאן בלוח אירועים של הפורום ,לסיכום אני בטוחה שתמצאי שעשית בחירה טובה כאשר החלטת לעבור לכאן . ניצה

אין לך ממה לחשוש ../images/Emo140.gif

עובדים זרים יש בכל הארץ מה לעשות המושבה מתפתחת , ריחות יש כי מסביבנו מושבים קיבוצים ,נוסעים מהר גם זה יש . עכשיו בואי נספר לך מה עוד יש!!! מערכת חינוך נהדרת מתנס מצוין יופי של מוזאון בתי קפה פרקים תושבים היכל תרבות פעילות נוער וילדים קירבה למרכז הארץ ועוד ועוד ועד .....!! ברוכים הבאים ומזל טוב על הבית החדש גיא מנשרוב

יש לכם ילדים?

אם כן כדאי לכם לבוא למושבה ולהסתובב ולשאול ילדים איך זה לגדול במושבה. רוב האנשים עוברים לכאן בגלל הילדים זה מקום נהדר לגדול בו. גם אם אתם לא באים עם ילדים תבואו תסתובבו קצת תשאלו על המושבה. הרבה אנשים עושים את זה ומתרשמים לטובה. אני בעצמי נתקלתי כמה פעמים באנשים ששאלו אולי וילדים אחרים איך זה לגדול פה ומה זה מזכרת בתיה בשבילנו מה מיוחד בה. זה דברים שכדאי לבדוק אני בטוחה שתהיו מרוצים. לגבי הריח - זה בעיקר בגני המושבה בגלל הקרבה לשדות, וזה לא קורה לעיתים קרובות במיוחד.

למעלה