שלום

Noofkin

New member
שלום ../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif

שלום לכולן, רציתי לשאול כמה שאלות :) איפה יש בארץ חנויות שמוכרות מוצרים של sally hansen ? ממש קשה לי למצוא אותן, מוכרים בהן גם עוד מוצרים שלהם חוץ מלקים? יש להם מין טושי לק כאלה שאני רואה בעיתונים מארה"ב ואני מחפשת כאלה כבר המון זמן... ועוד שאלה, מה לגבי טווח המחירים של החברה הזו? היא נחשבת יקרה? תודה רבה, יש לכן פורום מקסים

lilo4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo230.gif

ממה שאני יודעת יש בסופר פארם ובניו פארם מוצרים של סאלי הנסן. יש לחברה הזו מגוון עצום של מוצרים, לא רק בתחום של לקים וטיפוח הציפורניים, אבל מעט מהמבחר הזה בכלל מגיע לארץ. בד"כ מה שראיתי בסופר/ניו פארם היו מוצרי טיפוח לציפורניים כמו מחזקים, מעודדי צמיחה, מייבשי לק ודברים כאלה. מדי פעם ראיתי גם קצת לקים שלהם, אבל לא מבחר גדול כ"כ. אני לא חושבת שנתקלתי בעטים שתיארת באיזושהי חנות בארץ.... מהניסיון שלי, המוצרים של סאלי הנסן ממש ממש ממש יקרים בארץ. אם יש לך אפשרות הייתי ממליצה לך להזמין מחו"ל [בטח אם אין את המוצרים בארץ].

Noofkin

New member
תודה! ../images/Emo41.gif

באמת ראיתי בסופרפארם רק את מוצרי הטיפוח שלהם.. אני אנסה למצוא איך מזמינים מחו"ל, תודה!

cockta

New member
אני חושבת שלא מוכרים את העטים האלה בארץ..

אבל ראיתי עטים אחרים בסופר-פארם להסרת לקים, של חברת בוקי לדעתי, ושמעתי שהם טובים :)

noash5

New member
את העטים לא ראיתי בארץ

יש קצת לקים בסופרפארם ובחלק מסניפי המשביר. כמו שכבר אמרו - עדיף להזמין דרך הנט. ברוכה הבאה!

ענבל30

New member
עטים כאלו....?

כמו אלו שבתמונה? (נא להתעלם משאר הפריטים...) אם לאלו הכוונה, אז ההפסד הוא לא כל כך גדול
הם חביבים ותו לא, קל לצייר איתם אבל הקו לא תמיד אחיד וחלק, וגם הצבע לא אטום כך שעל רקע שחור למשל הם לא בולטים כמו שניתן היה לשער.

Noofkin

New member
וואלה ? ../images/Emo41.gif

טוב לדעת... האמת שאני מעוניינת בכל מיני מוצרים שלהם, מאיפה קנית אותם? תודה!

למעלה