שלום..

אפאל

New member
שלום.. ../images/Emo131.gif

אז ככה, קראתי את דברי המנהל... ואם לא עכשיו אז מתי...? מיליון ואחת שאלות רצות לי בראש , אני לא כל -כך בטוחה בהתנסחות.. לא הבנתי ממש באיזה סוג של לחימה מדובר, אני לא יודעת אם אני מסוגלת ללכת מכות עם מישהו, ( או רוצה ) אני יודעת שאני סקרנית בטרוף!!! עניין המדיטציות עניין אותי יותר , אבל לא רק. קצת הלכתי לאיבוד, אני רוצה לבלוע הכל, לדעת, ללמוד, להפסיק קיבינימט לפחד מהצל של עצמי...
ואני לא מספיק חזקה וממושמעת מול מחשב אני צריכה פנים מול פנים להכיר ללמוד על אמת . יש עוד מיליון דברים אבל עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי... אולי תענו לי ויהיה לי יותר קל...
אפי.

deep ocean

New member
אפי ברוכה הבאה לדרך הלוחמים ../images/Emo13.gif

אני הולכת לישון ונראה לי שרוב חברי הפורום עושים את אותו הדבר מחר יהיה יום חדש ושמש תזרח ותקבלי קצת יותר תשובות לתהיות שעלו לך את בדרך הנכונה- את פה!!! חיבוק מיכל

deep ocean

New member
כמה הצעות במידה ואת לא מתכננת

ללכת לישון כרגע- ללכת לקישורי הפורום (נמצא למעלה) ולהתחיל את קורס המדיטציה (את תמצאי את הקורס שם) או לכל דבר אחר שתראי שם ויעניין אותך... בהצלחה!

אשכר

New member
או לפחות מתכונים לישון

אבל יש להם יתושים בחדר. גם לי יש שאלות. מין תחביב כזה, להכיר אנשים חדשים. שמעת על אחד קוראים אותו קסטנדה?

אפאל

New member
שמעתי..

שמעתי, לא מספיק, בעצם כשאני חושבת על זה אף פעם לא ממש הקשבתי... כנראה שלא... לא.

Talia E

New member
אהלן אפי ../images/Emo24.gif !

רציתי להגיד שאני מאד מבינה את ההתרגשות ואת הרעדה שאת מרגישה - זה מוכר לי מעצמי, כאילו מן מציאת אוצר כזאת, שממש מזעזעת את החושים (אני מדברת אגב, על תגובה למשהו אחר - לא לפורום הזה) - וגם אולי תחושה, שאם לא עושים משהו עכשיו, אולי זה יברח... (קלעתי?) אז ברוכה הבאה! כשתרגעי טיפה ממהתרגשות אני בטוחה שתקבלי את הסבלנות לקרוא כל מה שתרצי (אני יודעת שזה נראה כמו כמויות אדירות של חומר שקשה לעכל בבת אחת - ואכן זה כך...) - אבל עם נשימה עמוקה, את מוזמנת להתחיל! אני חושבת שכדאי לך להתחיל מהשרשורים על הטורף (להקדים תרופה למכה... - אחרי שתקראי קצת, אולי תביני אותי...). בכל עזרה שתצטרכי - אל תתביישי לפנות! טליה

ברוכה הבאה אפי ../images/Emo24.gif

לכל דבר חדש לוקח קצת זמן להתרגל, ובטח לעינים שלך כשאת רואה את כל ההודעות, אז קחי את הזמן וכולנו פה לעזור לך
בקשר לממושמעת מול מחשב...זאת רק עוד צורת תקשורת בין אנשים וגם בצורה כזו אפשר ללמוד ולהתפתח אפילו לפעמים יותר כי אנשים בכתיבה מביעים דברים שבאים ממקומות נוספים ולא תמיד אומרים ומספרים פנים מול פנים. באהבה המתבוננת

למעלה