שלום

אז ככה.

הוא בגיל ה 30+ ובטח שהוא מודע , ודיברנו על זה מלא, וגם רבנו. לטענתו הוא פשוט עייף, אבל הוא לא עובד יותר מכל גבר ממוצע. ואני חושבת שאפילו גברים שעובדים קשה, לא יוותרו כלכך מהר על סקס. ולגמור?... לא חושבת שזה אפשרי כשנרדמים
ולא תמיד ירדתי ממנו כשהוא נרדם, ניסיתי להעיר אותו. במילים... מעשים.. מה לא. זה לא עבד. וכן למחרת קמים 'לא מסופקים' אבל לו זה לא כלכך הפריע. אני זאתי שקמתי עם פרצוף ממורמר. אנחנו כבר לא בני זוג, אבל בכל זאת עניין אותי למה זה קרה, ואם אנשים מכירים פה את התופעה... ואני חושבת להפך... שכל גבר עייף שחוזר מהעבודה... רק חסר לו סקס טוב לא ?

קמרש

New member
אני אוותר על הרבה שעות שינה בשביל סקס !!!

ואני כבר בן 30++ משהו דפוק אצלו ... להירדם באמצע סקס ??? ועוד עם בחורה בת 19 ? שאלוהים ישמור מיצורים כאלה

שלום../images/Emo13.gif

שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... היה לי בן זוג, מבוגר ממני בהמון. הפרש של 17 שנה.. ואחרי כמה חודשים של פעילות מינית נגיד 3 חודשים... הוא התחיל להרדם לי באמצע הסקס, בתוכי...והייתי צריכה פשוט לתת לו מכות כדי שיתעורר. ותמיד זה היה קורה. כל פעם כשהיינו שוכבים הוא היה נרדם באמצע במשך שנה. והרגשתי כאילו שאני אונסת אותו.. כי היתי ממשיכה לנסות...והוא פשוט לא היה קם. האם זו בעיה רפואית? פסיכולוגית? האם זה דורש טיפול? תודה מראש

החבר נרדם באמצע סקס

שלום לך חמוסה יקרה. אני לא ממש יודע מי זה החבר שלך, אבל אני מוכן לעשות איתך סקס והרבה בבלי להרדם (מבטיח). על בחורים שנרדמים באמצע סקס עוד לא שמעתי, אני בחור ומעולם לא נרדמתי באמצע סקס. אם לחבר שלך יש בעיות זקפה ולא עומד לו ואז מבושה או מתסכול הוא הולך לישון וזו לא אשמתך. להזכירך הוא מבוגר ממך בהרבה ויכול להיות שיש לו בעיות מין כאלה. אם אתם עוד יחד הייתי מציע שישתמש בויאגרה או פשוט תחליפי אותו באחד מוצלח יותר..

מי שמע על גבר שנרדם באמצע סקס

מי שמע על גבר שנרדם באמצע סקס?? במקומך הייתי מעיף לו בעיטה לאשכים וזו היתה הפעם האחרונה שהוא נרדם

../images/Emo24.gifבת כמה את?

התופעה לא רווחת ומוכרת. יש מקום לבדיקה יותר נרחבת. מצב גופני, רפואי, וכו'... עידן מיליצ'ר

אני בת 19.

לא חושבת שהגיל אמור להשפיע בקטע הזה...לפחות לפי מה שההגיון הבריא אומר. ויש לציין שאני לא ה'צעירה' הראשונה שלו.

למעלה