שלום

שלום../images/Emo13.gif

יש לי בעיה קטנה של פצעונים באזור הצוואר וגב וחזה עליון, יש לי עור די שמנוני בפנים. ורציתי רק לדעת איזה מסיכה טבעית (לא מוצר) של ירק/פרי על האזורים האלו? (שמעתי פעם שעגבנייה והמיץ שלה עוזרים להעברה מהירה) וכמה זמן משאירים את המסכה על הפנים? בתודה. אני

שלום אתה ... ../images/Emo6.gif

אז ככה ... רצוי לאבחן את סוג העור שלך לפני שאתה מטפל בו וזה על מנת למנוע נזק אחר לעור. בכל מקרה, בגלל שהעור שלך שמנוני רצוי להקפיד יותר על שטיפת הפנים והאזורים האחרים, הפצעים נוצרים כתוצאה מאבק\ליכלוך וכו הנדבק בעור כתוצאה מהשמנוניות של העור. הדבר הזה נקרה "שחורים" על פי הקוסמטיקאיות ...
. אותם שחורים הם אלו שגורמים בדרך כלל לפצעים לצאת. אני מציע לגשת למטפל \ קוסמטיקאית ולאבחן את העור שם כבר יתנו לך את הטיפול המתאים. ישנם שיטות רבות לטיפול בפצעים. במידה וזה אינו ליכלוך אלא פצעים שנוצרו מסיבות אחרות, יכול להיות שהטיפול הנכון להם יהיה דיקור או צמחי מרפא ולכן אני ממליץ לגשת ולאבחן קודם. עד אז ... אני יודע שמיץ מלפפונים ופלחי מלפפונים יעיל מאוד לעור הפנים. על עגבניות לא שמעתי. שיהיה שבוע טוב ומבורך. טל

תודה רבה על התגובה

אני האמת מעדיף משהו ביתי, וכדי לחדד את השאלה הכוונה בפצעונים הייתה לחצ'קונים. איך שמים את המלפפונים? פשוט כמו שהם? יש עוד משהו שיכול לעבוד? תודה.

פשוט מאוד

אתה פורס אותם דק ממש עיגולים דקים ומניח על העיניים ועל הפנים ( כמו התמונה שמצאתי לך באנטרנט).

למעלה