שלום

שלום ../images/Emo13.gif

יש לי משימה בבית ספר לעשות ריקוד שייקבע את הציון של המחצית, עכשיו חשבתי על שיר היפהופ שמשלב ריקודי בטן. משהו קצבי שאפשר לרקוד עליו, מישהו יכול להגיד לי שם של שיר שכזה ? :) תודה
והאפי וולנטיין לחוגגים שבינינו [ :

me MAYself n i

New member
../images/Emo99.gif

לדעתי- איןן יותר יפה משליוב של היפ הופ וריקודי בטןןן.. אבל לא ריקודי בטן ממש כזה פשוט.. יאו קשה לי להסביר את מה שרץ לי בראש חח ^-^ טוב בקשר לשיריםם.. באמצע השיר So Excited יש קטע עם תופים כאלה כשג'נט לא שרה, השנייה ששרה איתה שם [אין לי מושגגג מי זאת] שרה קצת ושומעים את המקצב.. את יכולה לרקוד חלק מהשיר ובמקצב הזה לעשות מעבר ולרקוד ריקודי בטן.. גם לשיר Touch של Ameire יש קצב כזה טוב.. שיכול להתאים לך, וגם בשיר הזה יש את אותו הסיפור כמו בשיר הנ"ל- עם הקטטע שיש שם רק מקצב.. אבל בשיר הזה זה היפ הופ יותר סקסי- פחות חזק לדעתי.. לשיר Sexyback יש מין מקצב כזה שדיי מתאים לריקודי בטן, פלוס מינוס.. שווה לנסות יש את Peepin' Me של קאמיליונר ואוליביה [נראה לי] ויש לו קצב כזה "נחשי" כזה.. אבל בגלל זה הוא גם יותר איטי.. תשמעי ותראי תנסי גם את Buttons של P.C.D. וזהו נראה לי שזה ומקווה שעזרתייי XD בהצלחה ואשמח לשמווע מה נסגרר [: והאפי וולנטיינססס

את יכולה גם ...

להכנס לאתר קשת ולראות קטעים של גיתית מנולד לרקוד , היו לה סולאים שילוב של היופ הופ + ריקוד בטן . היא ממש מלכה !!! (איזה באסה שהיא כבר לא בתוכנית !! :( )

למעלה