שלום

שלום ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה לגבי הפרופיל הרפואי שניתן בצו התייצבות, וזה המקום המתאים ביותר שמצאתי
אז ככה, אומנם עוד לא נשלח לי צו התייצבות [אני בכיתה יא', ילידת סוף שנה], אבל מעוניינת לדעת בנוגע לכמה "בעיות" שיש לי והאם יורידו לי בפרופיל: אני שוקלת פחות מ50, דבר שיוריד לי ל64/8, בנוסף יש לי משקפיים מעל 4 ואנמיה. האם זה יוריד לי עוד את הפרופיל? תודה לעוזרים וסליחה על ה"הידחפות" הקטנה
שקד.

chen010189

New member
כמה דברים..

קודם כל זה 64, כי אין דבר כזה 68 ובעניין של הראיה אני לא מומחית אז נשאיר את זה לאלה שיודעים
אבל לחברה שלי יש אנמיה והורידו לה פרופיל, יש לה 64

hilacohn1989

New member
זה תלוי

זה תלוי בהרבה דברים... לי יש אנמיה ויש לי פרופיל 97... ועוד אני אנמית קשה :] יכול להיות כי אמרתי לשני רופאים בצו ראשון שאני מטופלת (כדורים). בכל מקרה עשו לי שם בדיקת דם.. לגבי המשקל, זה נכון שמורידים ל64 אם את מתחת ל50, אבל אני מכירה בנות שגם אם הן 48-49 נתנו להן פרופיל 97 ואמרו להן לעלות... המלצה - תשתי ותאכלי הרבה בשבוע שלפני! חחחחח סתם... תמיד את יכולה להעלות במשקל ולבקש לבוא שוב ללשכת גיוס ויעלו לך.. זה מה שאני כבר חצי שנה לפני הצו ראשון תכננתי לעשות, אבל למזלי שקלתי 50 עד שהגיע הצו ראשון... (חודש וחצי של המלחמה נתנו לי 2 קילו). ומשקפיים- יש לי כמה חברות שיש להן משקפיים וזה רק בתור סעיף עבורן.... אבל שוב- הכל תלוי... :]

אוקי,תודה!

[יש לי תקווה! חשבתי שכל מה שאוכל לעשות זה לקלף תפוחי אדמה...]

hilacohn1989

New member
חחחחחחח

גם אם יהיה לך פרופיל 64 זה לא אומר שתיהי בתפקיד לא טוב.... אלא אם את רוצה להיות קרבית... ובכלל מציעים תפקידים עורפיים לאנשים עם פרופיל 64 ומטה (טכנולוגיים בעיקר). יש לי חברה שיש לה פרופיל 64 והיא מקבלת זימונים למלא דברים שווים שאני הייתי מתה להיות בהם.. ת'אמת בקטע הזה הכי חשוב זה הקב"א ואולי גם ציונים מבצפר... ובכלל רשמת שאת ילידת סוף שנה, אז יש לך טונהההה זמן עד הצו ראשון שלך! גם אני ילידת סוף שנה והצו ראשון שלי היה באוקטובר של כיתה י"ב... יש לך זמן לעלות במשקל! :]

sk8er grrl

New member
וואי את בערך כמוני..

רק שיש לי פרופיל 97 :p אני מתחת ל-50, יש לי משקפיים שעומדים על 3.75- 4 והרופאה שלי חושבת שאולי יש לי אנמיה (אני לא יודעת אם אני אלך לבדיקות דם לפני הגיוס, אני מתגייסת ב-8.3)..

למעלה