שלום

שלום ../images/Emo13.gif

אני סטודנטית ומכינה פרוייקט בנושא גמילה מעישון. לצורך כך, כאחת שלא מעשנת עליי לחקור קצת את נושא העישון, הסיבות לעישון וכו'. אשמח אם תקדישו לי מספר דקות מזמנכם ותענו על מספר שאלות קצרות
האם אתה מעשן? (או עישנת) אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות שעמום אחר : האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? האם ניסית בעבר להפסיק לעשן? תודה רבה

nse

New member
לא מעשנת,

בחיים לא ניסיתי לעשן. לא מעוניינת לעשן,שונאת את זה

זונע

New member
וואי כולכם סתומים

הוא ביקש שיגיבו לו רק אנשים שמעשנים~!!!!! מה אכפת לו אם אתם לא מעשנים.

Under the GUN

New member
אני חולה על הפרסומת הזאת!!

אם זה מריח כמו נרגילה, נראה כמו נרגילה ויש לזה טעם של נרגילה זה ברווז אמבטיה!!!

Double U

New member
אני חושב שזה היה רמז../images/Emo3.gif

זה ממש משנה אם את מעשנת נרגילה או סיגריה? הנזק שנגרם מעישון נרגילה אפילו יותר גדול.

Under the GUN

New member
דבר ראשון, אני בן

<אנשים חייבים להפסיק לחשוב שאני בת!> דבר שני, אולי תאורטית זה נכון אבל תחשוב על זה ככה.. אנשים שמעשנים סיגריות באופן קבוע מעשנים בבוקר, אחרי ארוחת בוקר, אחרי ארוחת צהריים, אחרי ארוחת ערב +3 סיגריות בין לבין כל יום אם מעשנים נרגילה באופן קבוע (לפחות אצלי) זה פעם בשבוע ואתה לא מעשן לבד אז בתכלס, סיגריות יותר הורגות מנרגילה

מכושפת15

New member
כנ"ל

ניסיתי אבל זה היה חד פעמי זה מגעיל ומסריח וזה עולה הרבה כסף והורס את ההבריאות

hkatsman

New member
אז אני במיעוט אה?

האם אתה מעשן? (או עישנת) כן, פעם זה היה איזה חצי חפיסה ליום, ועכשיו אולי חפיסה בחודש
אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות שעמום אחר : זה דיש ילוב של הכל ביחד. כבר הרבה זמן רציתי וכולם ידעו את זה עד שיום אחד ישבתי עם 2 ''חברים'' שעישנו והם אמרו לי ''מכפת לך? תנסה...'' האם אתה מעוניין להפסיק לעשן?לא יודע האם ניסית בעבר להפסיק לעשן?כן בבקשה

למעלה