שלום

dgiga10

New member
שלום../images/Emo13.gif

שמי אופיר,אני בת 14 תלמידת כיתה ח' באזור הדרום. נתבקשנו לעשות עבודה על קהילות בארץ ובעולם. אני בחרתי בנושא"הקהילה החרדית בארץ ישראל". שאלתי: האם יש באפשרותכם לתת לי שמות ספרים או אתרי אינטרנט בכדי למצוא חומר על הקהילה החרדית? החומר צריך להיות חומר על אורך חיי הקהילה,מנהגים, אופן חגגית החגים ועוד נושאים נוספים. תודה רבה,מקווה מאוד לקבל תשובות, אופיר
נ.ב-יש העדפה לאתרי אינטרנט מאשר ספרים.

dgiga10

New member
טוב אז ככה....

דבר ראשון....במקרה שלי...אופיר=בת
הפרקים בעבודה שלי הם: 1-החינוך החרדי 2-נישואין 3-סגנון לבוש(אולי) 4-פרופיל האשה החרדית 5-אידאל הצניעות 6-שידוכים בנוסף צריך לכתוב גם רקע היסטורי על"הקהילה החרדית בארץ", אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד מאוד מאוד. תודה רבה אתם מאוד נחמדים
.

leahle

New member
אם את שואלת אותי...

לקחת על עצמך פרויקט רציני מידי. הקהילה החרדית היא קהילה ענקית שמונה תתי קהילות, כשלכל קהילה המאפיינים שלה. כמובן שמעל הכל לכולם יש את המשותף והמאחד, אבל הייתי מציעה לך להתמקד בקהילה יותר ספציפית.

dgiga10

New member
בהמשך לשאלתי ממקודם...

נתבקשתי לפתוח שרורים חדשים לכל פרק בעבודה שלי... תזכורת:יש לי עבודה גדולה להגיש,הנושא הוא"הקהילה החרדית בארץ" הפרקים הם:החינוך החרדי,נישואין,פרופיל האישה החרדית,אידאיל הצניעות ושידוכים. אני הולכת לפתוח לכל פרק שרשור כדי שתוכלו לענות עליהם בנוחות....בבקשה אל תכעסו

החינוך אחלה

אבל הוא שונה בכמה נקודות מהחינוך הכללי. א. הציונים זה לא העיקר ,העיקר זה ההתקדמות והידע. ב. חינוך לערכים מושקע מאד.התוצאות בשטח הם אחוזי הדקירות ,מכות למורים ועוד מנתונים קיימים.

חופשי . אבל תפתחי את כולם

תחת שרשור גג אחד . לא כך כי הם יאבדו בתהום ה.....פורום

dgiga10

New member
סליחה...

אני באמת מצטערת עם עשיתי לכם בלגן או משהו....פשוט כבר פתחתי שרשור נפרד לכל אחד....כך אמרו לי מקודם....

dgiga10

New member
פרק:שידוכים

מממש ממש ממש מצטערת עם עשיתי בלגן....אפשר (אם תרצו)למחוק את השרשורים הקודמים

למעלה